VADERS: Laat het inrichten van de kinderkamer niet alleen over aan de vrouw

kinderkamer tips vaders

VADERS: Laat het inrichten van de kinderkamer niet alleen over aan de vrouw

Vaders, help mee met het inrichten van de kinderkamer en laat het niet alleen over aan de vrouw. Of we enkele tips hebben? Natuurlijk!

kinderkamer tips vaders

Misschien heb je er al ervaring mee, maar misschien ook niet: het inrichten van de kinderkamer. Er zijn zo goed als geen grenzen aan de mogelijkheden en er zijn geen maatstaven of regeltjes die in de weg staan. Laat het interieur van deze kamer voor je kroost dus niet over aan alleen moeders, maar draag zelf een creatief steentje bij.

Voor velen zijn de muren in een kinderkamer het leukste gedeelte, want het zijn net grote, frisse doeken die wachten op felle kleuren en leuke ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar kindvriendelijke kleurenpaletten of leuke ideeën voor kunstwerken en muurdecoratie, deze ideeën zijn gemakkelijk aan te passen aan de interesses en voorkeuren van jouw kleine. Ben je op zoek naar iets voor jongeren van elke leeftijd, van peuters tot tieners? Check dan merken als Bimago.

Kinderen zijn bijvoorbeeld dol op een fotobehang, schilderijen of schermen, welke je allemaal kunt vinden in de uitgebreide collectie van Bimago. Deze is gevuld met ontwerpen waar kinderen van alle leeftijden dol op zijn. Van wilde dieren in de jungle en kleurrijke vissen onder water tot avonturen in de ruimte en spannende sporten. Je vindt bij hen grillige illustraties en leuke patronen: zo is er altijd een kinderbehang dat jouw kind enthousiast maakt.

Neem bijvoorbeeld de prachtige bloemmotieven op Bimago.nl/schilderijen/bloemen/magnolias. Een prachtige aanwinst voor iedere babykamer, verkrijgbaar in verschillende kleuren en motieven, beschikbaar in een enkel canvas of in 3 of 5 aparte luiken. Voeg een extra vleugje pracht en sfeer toe aan de kamer van jouw baby of kleuter met deze dromerige patronen van bloemen.

Je kunt het echter nog beeldender maken met sprookjesachtige figuren en andere afbeeldingen geschikt voor een kleuter- of kinderkamer. Integreer bijvoorbeeld fotobehang met ontwerpen zoals bosdieren, bloeiende bloemen en speelse, grappige vormen. Het is een goed idee om afbeeldingen en schilderijen te kiezen die passen bij de interesses van zoon of dochter, of het nu gaat om sport vol actie, wilde paarden, stoere piraten, magische eenhoorns of prinsessenkastelen.

Creatief

Zelfgemaakte kunst, zoals “schilderen op nummers” van Bimago, is niet alleen een leuke, creatieve activiteit voor kinderen, je kunt tevens hun kunstwerk ophangen zodat het kan worden bewonderd door hun vriendjes en vriendinnetjes. Tevens is het een goede methode om hun creativiteit maar ook hun oog-hand coördinatie te helpen ontwikkelen en verbeteren. Er zijn talloze ontwerpen beschikbaar in verschillende moeilijkheidsgraden en voor elke leeftijdsgroep. Je vindt vast wel iets dat past bij hun persoonlijkheid.

bimago kinderkamer

Tieners

Houd een tienerkamer stijlvol, maar leuk met een strak geometrisch ontwerp, of tijdloze patronen en motieven zoals stippen en strepen. Bosbehang en fotobehang van landschappen zijn perfect voor een trendy achtergrond die de liefde voor de natuur en leren stimuleert. Creëer een ongedwongen, leuke look in een meisjes- of tienerkamer met een wolkenbehang met pastelkleuren. Moedig de hobby’s van je kind aan en kies een wanddecoratie dat past bij hun interesses, of het nu gaat om de ruimte, auto’s, dieren, sport, honkbal of nog veel meer.

Decoreer en floreer

Decoreren met kindvriendelijke en speels fotobehang of ludieke schilderijen is een gemakkelijke en eenvoudige manier om de kamer van je kind om te toveren in een ruimte waar ze dol op zullen zijn. Of je nu een babykamer, meisjeskamer, jongenskamer of tienerslaapkamer wilt inrichten, de uitgebreide collectie van Bimago bevat een verscheidenheid aan ontwerpen en stijlen waarmee je een frisse, moderne ruimte voor je kind kunt creëren.

bimago kinderkamer

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram