adidas YEEZY BOOST 350 “MX Oat” valt op door kleurrijk design

adidas YEEZY BOOST 350 "MX Oat"

adidas YEEZY BOOST 350 “MX Oat” valt op door kleurrijk design

De adidas YEEZY BOOST 350 “MX Oat” valt op door zijn kleurrijk design. De nieuwe YEEZY sneaker lijkt een releasedatum in oktober 2021 te krijgen.

adidas YEEZY BOOST 350 "MX Oat"

De YEEZY BOOST 350 V2 is de meest productieve sneakers van Kanye en adidas tot nu toe, en zonder tekenen van vertraging, maakt het lifestyle-model zich op om dit jaar in diverse nieuwe kleurstellingen te worden gelanceerd. De nieuwste versie die door YEEZY MAFIA is onthuld, is de adidas YEEZY BOOST 350 V2 “MX Oat”, die naar verwachting later dit najaar in de winkel zal verschijnen.

Net als de eerder geziene “MX Rock”-uitvoering, kiest deze naderende versie voor de gemarmerde PrimeKnit-bovenbouw. Gewerveld in de basislaag aan breisels zien we een samensmelting van vurige oranje, blauwe en gele accenten, wat zorgt voor een van de meest wild gestileerde kleurstellingen die we tot op de dag van vandaag hebben gezien. De post-dyed monofilament zijstrepen zijn geel getint richting de hiel en voorvoet, en sandwich beigekleurig in het midden. Het treklipje dat aan de achterkant zichtbaar is en de veters zijn beide geverfd met meer gele tonen. BOOST-gevulde tussenzolen zijn omgeven door de traditionele geribbelde schaal, en ook dit onderdeel is volledig in een vage gele tint.

Deze speelse YEEZY’S zullen naar verwachting in oktober 2021 verschijnen voor € 220, maar adidas heeft de officiële lanceringsdatum nog niet bevestigd.

adidas YEEZY BOOST 350 "MX Oat"

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram