YEEZY BOOST 350 V2 “MX Rock” is laatste telg van Kanye West en adidas

adidas YEEZY BOOST 350 V2 "MX Rock"

YEEZY BOOST 350 V2 “MX Rock” is laatste telg van Kanye West en adidas

De adidas YEEZY BOOST 350 V2 “MX Rock” is de nieuwste sneaker van Kanye West. Ga jij de nieuwe YEEZY sneakers kopen?

adidas YEEZY BOOST 350 V2 "MX Rock"

Van alle YEEZY-modellen die Kanye West en adidas hebben bedacht sinds de start van de samenwerking in 2015, is er geen schoen zo alomtegenwoordig als de YEEZY BOOST 350 V2. Onlangs nog werden de “Bone/Blue” en “Mono Mist“-kleurstellingen getoond, en nu hebben we een blik op een nieuwe herfstuitvoering. Maak kennis met de YEEZY BOOST 350 V2 “MX Rock”.

Hoewel de algehele vorm en materialen van de sneaker consistent worden gehouden, duwt deze specifieke uitvoering de styling een tandje hoger door gemarmerde patronen toe te passen op de PrimeKnit-basis – een ontwerpelement dat onlangs nog is gebruikt op de YEEZY FOAM RNNR “MXT Moon Grey”. Een drietal aardetinten wordt met elkaar vermengd om de basis te vormen, waaronder bruin, donkergrijs en gedempt marineblauw. De post-dyed monofilament zijstrepen zijn geïnjecteerd met een grimmige zwarte vulling en de voeringen en veters zijn beide geverfd met een gedempte bruine tint. Geribbelde tussenzolen en loopvlakken gaan samen met het donkerdere motief van het paar en elk is uitgerust met meer bruine pigmentatie.

Een officiële releasedatum is nog niet aangekondigd, maar het is waarschijnlijk dat adidas en geselecteerde retailers in september de schoen in de verkoop hebben voor de gebruikelijke prijs van € 220.

adidas YEEZY BOOST 350 V2 "MX Rock"

Post a Comment

#Volg ons op Instagram