FESTIVAL: Paaspop 2021 vindt begin september plaats en kondigt 20 nieuwe namen aan

paaspop 2021 kaartje kopen datum

FESTIVAL: Paaspop 2021 vindt begin september plaats en kondigt 20 nieuwe namen aan

Paaspop 2021 vindt begin september plaats en kondigt 20 nieuwe namen aan, waaronder Fatboy Slim, Reinier Zonneveld, Heino, Lee Towers, Mental Theo en Nona.

Paaspop 2021 line up

Say whut? Echt waar? Fatboy Slim? Reinier Zonneveld? Heino? Lee Towers? Mental Theo? Maar ook Amenra; Hang Youth, Nona; GOOSE en het Britse Coach Party? Jazeker! Dat kan alleen maar op Paaspop, met dance, techno, schlager en pop, met legendes naast een doomy post metalband, anarcho punkers, een pop/soulzangers, hardstyle en Britse powerpoppunk. Ben jij bij dit festival aanwezig?

Het is voor het eerst in zijn 47-jarige geschiedenis dat een van ’s lands mooiste festivals niet traditioneel tijdens het paasweekend wordt gehouden, maar op een andere datum. Geen kickstart van de lente dus, wèl de apotheose en afsluiter van de zomer van 2021, die in stijl uitgeluid wordt en een diepe blijvende indruk zal maken. Deze spectaculaire driedaagse najaarseditie toont Paaspop in optima forma; met de grandeur die de bezoekers van het festival gewend zijn.

Vernieuwde Paaspop 2021 line-up

Paaspop kondigt 20 extra acts aan voor de eenmalige september-editie op 3, 4 & 5 september 2021 op festivalterrein De Molenheide in Schijndel. Fatboy Slim, Reinier Zonneveld, Heino, Amenra, Anno Domini, Bad Nerves, Coach Party, Goldband, GOOSE, Hang Youth, ¡Pendejo!, Lee Towers, Mental Theo, Nona, Piledriver (STATUS QUO TRIBUTE), Projectmanager, Sound Rush, Spidergawd, Stones Sessions en TankZilla zullen allen present zijn in aanvulling op een toch al fijne line-up.

Eerder werden al onder meer André Hazes, Anouk, Chef’Special, Danny Vera, Davina Michelle, DI-RECT, Duncan Laurence, Epica, Frenna Deluxe, Kensington, Kraantje Pappie, Krezip, La Pegatina, Maan, MY BABY, Netsky, Paul Kalkbrenner, Rolf Sanchez, Snelle & de Lieve Jongens Band, Suzan & Freek, Tabitha en Typhoon bevestigd. Binnenkort worden weer nieuwe acts aangekondigd. De volledige line-up tot nu toe staat op de website.

Uitverkocht

Ja, officieel is Paaspop 2021 al uitverkocht. Het gaat zeer hard met de ticketverkoop. Zo zijn de weekend-, zaterdag- en zondagtickets al volledig uitverkocht en ook de vrijdagtickets vliegen de Paaspopdeur uit. Dat geldt ook voor de tickets van het jaarlijkse Paaspop Business Festival dat op donderdag 2 september 2021 plaatsvindt, de dag voorafgaande aan Paaspop. Alle informatie over dit event is te vinden op paaspopbusinessevent.nl.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @paaspopfestival

Nieuw: Ultimate Experience tickets voor maximaal comfort en luxe

Met dit 3-dagen ticket kun je als bezoeker op een speciale parking dicht bij de ingang parkeren, en krijgt je via een speciale ingang razendsnel een festivalbandje voor toegang tot de exclusieve luxueuze Paaspop Lounge – en uiteraard tot de rest van het festivalterrein.

Deze Paaspop Lounge is de perfecte plek om te ontspannen of om juist te netwerken, en de horeca is van bijzonder hoge kwaliteit. Zo wordt er bijvoorbeeld speciaalbier in glazen geschonken. Vanuit de sfeervolle Lounge – die over zijn eigen toiletvoorzieningen beschikt zodat geen enkele act gemist hoeft te worden – komt je via een speciale doorgang direct op het prachtige hoger gelegen Skydeck. Dit balkon, middenin Paaspops indoor stadion Apollo, heeft zijn eigen high quality bar en een onvergetelijk uitzicht op het podium. Hier vind je alle info over deze luxueuze en bijzondere tickets: www.paaspop.nl/nl/tickets

Via Paaspop

Post a Comment

#Volg ons op Instagram