GUESS x FriendsWithYou komt met een nieuwe capsule collectie

GUESS x FriendsWithYou j balvin

GUESS x FriendsWithYou komt met een nieuwe capsule collectie

De nieuwe GUESS x FriendsWithYou capsule collectie is nu verkrijgbaar. Welke kleurrijke items uit de collectie met J Balvin wil jij hebben?

GUESS x FriendsWithYou j balvin  
GUESS heeft dit voorjaar samen met FriendsWithYou gewerkt aan een uitgebreide collectie met kleurrijke ontwerpen en creaties. De GUESS x FriendsWithYou capsule, die nu verkrijgbaar is bij geselecteerde GUESS-winkels wereldwijd en op guess.eu, heeft de Zuid-Amerikaans superster J Balvin in de hoofdrol.

Opgericht in 2002, is FriendsWithYou het beeldende kunstcollectief van Samuel Borkson en Arturo Sandoval III, dat als doel heeft de positieve boodschap van Magic, Luck en Friendship te verspreiden. In de afgelopen achttien jaar heeft de organisatie internationale erkenning gekregen als pionier op het gebied van experimentele kunst en wordt actief bijgedragen aan het verspreiden van de boodschap van verbinding over de hele wereld, met de missie om Friends-With-You te worden.

GUESS bewondert de FriendsWithYou boodschap voor het verspreiden van positiviteit en geluk door middel van de kunstwerken, wat ertoe leidde dat deze bijzondere en vooral ook toffe capsule collectie tot leven bracht. FriendWithYou is ontworpen vanuit het oogpunt van een high-end kunstenaar, wat heeft gezorgd voor een unieke draai aan deze capsule collectie.

“At GUESS, we’re always looking to inspire our customers”, zegt Brand Partnerships Director, Nicolai Marciano. “We want our clothes to provoke a sense of celebration. We aim to get people excited not just about the product, but about their own creative expression and the fresh new perspectives of artists worldwide. This collection is a celebration of FriendsWithYou and the art they bring to the world.”

GUESS x FriendsWithYou capsule collectie voor hem & haar

De capsule bestaat uit een assortiment statement items voor mannen en vrouwen, gemaakt met toffe applicaties, zoals borduursels en logo’s in levendige kleuren. De graphics met wolken zijn door de hele collectie te zien en zijn een knipoog naar licht en sereniteit. De collectie legt een grote nadruk op het diversifiëren van technieken en is ontworpen om elk stuk een uniek karakter te geven.

Waar het kleurenpalet voor de damescollectie bestaat uit de regenboogkleuren rood, oranje, geel, groen en blauw, daar weerspiegelt de mannencollectie dit heldere kleurenpalet. De serie voor hem bestaat uit shirts, logo t-shirts, hoodies en een bijpassende denim set. Accessoires zoals horloges en rugzakken maken ook deel uit van de collectie. De limited-edition capsule collectie is trouwens ook voor kinderen beschikbaar, dus we kunnen ons kroost gerust in een van de kleurrijke designs steken.

Check de volledige GUESS x FriendsWithYou-collectie voor heren hier. en ontdek hieronder enkele must haves!

GUESS x FriendsWithYou capsuleGUESS x FriendsWithYou capsule

GUESS x FriendsWithYou

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram