VIDEO: Bekijk nu alvast de actievolle openingsscène van Zack Snyder’s ‘Army of the Dead’

openingsscène van Zack Snyder's 'Army of the Dead' kijken

VIDEO: Bekijk nu alvast de actievolle openingsscène van Zack Snyder’s ‘Army of the Dead’

Bekijk nu alvast de actievolle openingsscène van Zack Snyder’s Army of the Dead. Ga jij de nieuwe zombiefilm op 21 mei kijken bij Netflix?

Vooruitlopend op Zack Snyder’s nieuwste zombiefilm, Army of the Dead, heeft Netflix nu al de eerste 15 minuten van de langverwachte kaskraker uitgebracht. Bekijk snel het eerste kwartier en stream vanaf morgen de hele film.

De clip ging in eerste instantie in première via een livestream die werd uitgezonden op de YouTube-pagina van Netflix, waardoor kijkers 32 uur lang gelegenheid hadden om de openingsscène te bekijken. Dit kwam overeen met dezelfde tijdlijn die de zombiemoordenaars van Snyder’s film naar verwachting zullen hebben om hun missie in Las Vegas te voltooien.

Fans werden getrakteerd op een speciaal optreden van Snyder, vergezeld door filmsterren Dave Bautista, Matthias Schweighöfer, Tig Notaro en andere acteurs die de openingsscène introduceerden. Gedurende de livestream werden kijkers aangemoedigd om de live commentaarsecties te overspoelen met emoji’s en commentaren. Hoe meer reacties, hoe eerder de beelden op het scherm zouden worden getoond.

Het filmplot volgt op een team dat een door zombies geteisterde stad infiltreert. Niet om de zombies uit te schakelen en de wereld te redden, maar om de bankkluis van een casino te beroven voor $ 200 miljoen. Het eerste kwartier van de film zorgt voor enorme chaos, die naar verwachting zal ontstaan ​​als een zombie ontsnapt en loskomt door een botsing van transportwagens. De introductiebeelden geven het publiek de eerste glimp van de zombie-apocalyps in actie

Bekijk de zojuist uitgebrachte clip bovenaan en check Army of the Dead vanaf 21 mei op Netflix.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram