TRAILER: ‘La Casa de Papel’ seizoen 5 komt uit in twee delen en dit zijn de data

La Casa de Papel seizoen 5

TRAILER: ‘La Casa de Papel’ seizoen 5 komt uit in twee delen en dit zijn de data

La Casa de Papel seizoen 5 komt in twee delen uit bij Netflix. La Casa de Papel Volume 1 verschijnt in september en Volume 2 in december.

Netflix heeft aangekondigd dat het vijfde en laatste seizoen van La Casa de Papel (ook bekend als Money Heist) zal worden opgesplitst in twee delen, waarbij ook de releasedata officieel zijn onthuld met een speciale teaser.

Volume 1 gaat in première op 3 september, terwijl Volume 2 op 3 december arriveert, waarbij beide delen uit vijf afleveringen van een uur bestaan. “Toen we deel 5 begonnen te schrijven midden in de pandemie, voelden we dat we moesten veranderen wat werd verwacht van het tien afleveringen durende seizoen en we gebruikten elk hulpmiddel om de sensatie te creëren van een seizoensfinale of seriefinale binnen Volume 1″, zei maker van de serie Álex Pina in een verklaring.

Hij voegde eraan toe: “We besloten om in een extreem agressief genre te werken, waardoor The Gang in de problemen kwam. In Volume 2 concentreren we ons meer op de emotionele situatie van de personages. Het is een reis langs hun sentimentele kaart die ons rechtstreeks verbindt met hun vertrek. ”

La Casa de Papel seizoen 5 Volume 1 gaat op 3 september in première en Volume 2 op 3 december, exclusief te zien bij Netflix.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram