VIDEO: Apple toont hoe je meer haalt uit filmen in Stop-Motion, Time-Lapse en Slow-Mo met de iPhone 12

Apple iPhone 12 Camera Tutorial: Stop-Motion, Time-Lapse & Slow-Mo

VIDEO: Apple toont hoe je meer haalt uit filmen in Stop-Motion, Time-Lapse en Slow-Mo met de iPhone 12

Apple toont in nieuwe video hoe je meer haalt uit filmen in Stop-Motion, Time-Lapse en Slow-Mo met de iPhone 12. Korte films van professionele kwaliteit!

De Apple iPhone 12 en 12 Pro beschikken over de meest gebruiksvriendelijke camera’s die op dit moment op de smartphonemarkt verkrijgbaar zijn, maar hoeveel we ook proberen te spelen met de instellingen, we maken zelden foto’s die zo fraai zijn als de ‘Shot on iPhone‘-beelden te zien in reclames. Om ons te helpen onze iPhones beter te begrijpen, heeft het officiële YouTube-kanaal van Apple een nieuwe video uitgebracht met de titel ‘Shot on iPhone 12 – Everyday Experiments: Full Bloom’. Deze filmen de de iPhone 12-tutorial helpt ons bij het filmen van professionele stop-motion, slow-mo en time-lapse-films.

De tutorial van Apple is opgesplitst in drie delen, die gedetailleerde experimenten zijn van hoe het Incite-team verschillende categorieën van bloemenbeelden vastlegt met behulp van de stop-motion-, slow-mo- en time-lapse-functies. De goeroes laten zien dat fotograferen op de iPhone 12 vrij eenvoudig is, zolang je maar essentiële apparatuur hebt, zoals een statief en achtergronden die als contrast dienen met de felle bloemenkleuren.

Voor degenen die next level willen gaan, laat het Apple-team ook zien hoe je visdraad en glazen panelen kunt gebruiken om zwevende of diepte-effecten te produceren. Bekijk de bovenstaande video voor meer informatie over Apples ‘Shot on iPhone 12’-experimenten.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram