“Apple werkt aan opvouwbare iPhone”

Apple werkt aan opvouwbare iPhone

“Apple werkt aan opvouwbare iPhone”

Apple werkt aan een opvouwbare iPhone volgens bronnen. Zou jij Apple’s opvouwbare telefoon kopen of houd jij het bij de smartphone van nu?

Apple werkt aan opvouwbare iPhone

Apple-analist Ming-Chi Kuo vertelde afgelopen zondag aan investeerders dat Apple naar verwachting tegen 2023 een opvouwbare iPhone zal lanceren, aldus documenten die zijn gezien door Engadget en Mac Rumors.

Volgens de rapporten vertelde Kuo aan investeerders dat de telefoon op basis van een “branchestudie” waarschijnlijk een 8-inch QHD+ flexibel OLED-scherm zou hebben, samen met een zilveren nanodraad-touchoplossing van het Taiwanese TPK. Hij voegde eraan toe dat hij denkt dat het bedrijf in 2023 15-20 miljoen exemplaren van het apparaat zal verzenden.

Kuo voorspelt dat opvouwbare smartphones in de toekomst het ‘must-have’ apparaat voor bedrijven zullen worden, waarbij de prestaties van een smartphone en tablet worden geïntegreerd.

Apple heeft geen commentaar gegeven op de berichtgeving.

Apple heeft tijdens het Spring Loaded-evenement vorige maand verschillende nieuwe producten onthuld en informatie vrijgegeven over belangrijke updates van zijn bestaande apparaten. Tot de grootste aankondigingen behoorden de release van een geheel nieuwe iMac-desktopcomputer voorzien van zijn geavanceerde M1-verwerkingschip, een indrukwekkende nieuwe iPad Pro, de volgende generatie Apple TV 4K en een nieuwe lichtpaarse kleur voor de iPhone 12 en iPhone 12 mini.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram