FESTIVAL: A Day at the Park keert terug in Rotterdam en kondigt volledige line up aan

Festival A Day at the Park 2021

FESTIVAL: A Day at the Park keert terug in Rotterdam en kondigt volledige line up aan

Festival A Day at the Park 2021 keert terug in Rotterdam en kondigt volledige line up aan met o.a. Jamie Jones, Loco Dice en The Martinez Brothers.

Festival A Day at the Park 2021

A Day at the Park zal dit jaar voor de derde keer terugkeren naar het Kralingse Bos in Rotterdam. Organisator ALDA maakte vlak voor het weekend de volledige line up bekend voor de 2021-editie, waarbij het festival zich qua line up opnieuw focust op een mix tussen techno, house en urban. Met headliners zoals Jamie Jones, Loco Dice, The Martinez Brothers, Bizzey en Kevin belooft het ook dit jaar weer een spektakel te worden.

A Day at the Park is terug, en belooft harder en wilder dan ooit te worden. Ook dit jaar komt het festival in Rotterdam met een uitzonderlijke line up die techno, house en urban combineert en daarmee een brede doelgroep aanspreekt.

Na tien succesvolle edities verhuisde A Day at the Park in 2019 van het Amsterdamse Bos naar het Kralingse Bos in Rotterdam. De eerste editie in Rotterdam was uitverkocht en met headliners als Chris Liebing, Green Velvet en Todd Terry een groot succes. In 2020 keerde het festival terug, ditmaal met een coronaproof festival, waar organisator ALDA met trots op terug kijkt. In een intieme setting kon men genieten van al het moois dat het festival te bieden heeft.

Dit jaar mogen we 18 september 2021 omcirkelen op de kalender, want dan keert “ADATP” in volle glorie terug in het Kralingse Bos. Dat het festival zeer geliefd is bleek wel uit eerdere edities die stijf waren uitverkocht. Ook dit jaar is de vraag naar tickets voor A Day at the Park groot en daarom wordt er geadviseerd om in te schrijven. De pre-sale start op 3 mei; inschrijven hiervoor is verplicht en kan hier. Vanaf 6 mei zal de reguliere ticket sale van start gaan.

A Day at the Park: Volledige line up

Eerder waren Jamie Jones en Loco Dice al aangekondigd als headliners en nu maakt de organisatie de volledige line up bekend. Naast grote lokale helden zoals Benny Rodriques B2B Michel de Hey en Afrojack – die onder zijn alias Kapuchon voor het eerst solo in Rotterdam zal optreden – zijn ook populaire acts als Bizzey, Kevin, The Martinez Brothers en Vunzige Deuntjes Soundsystem aan de line up toegevoegd.

Line up (in alfabetische volgorde)
Baggi
Benny Rodrigues B2B Michel de Hey
Bizzey
Blond:ish
Boris Ross
Chelina Manahutu
Clay
DJ Irwan
DJ Ravy
Ferdows
Ferré
Franky Rizardo
Goofy Soundsystem
Jake Tarry
Jamie Jones
JP Official
Kapuchon
Kevin
Kimberlee Ramirez
Kreutziger
Loco Dice
Mattisou B2B Nas Elmes
MC Iceman
Palmwise
Sam Blans
The Martinez Brothers
Tierap
Vunzige Deuntjes Soundsystem
William
Yuncel
Yung Alexndr
Zerodix

DGTL 2021 Info

Datum: 18 september 2021
Locatie: Kralingse Bos, Rotterdam
Info & tickets: a-day-day-the-park/2021-tickets
Facebook: ADATP

 

Post a Comment

#Volg ons op Instagram