5 redenen waarom een elektrische fiets onmisbaar wordt in jouw leven

5 redenen om een elektrische fiets als de QWIC Premium i te kopen

5 redenen waarom een elektrische fiets onmisbaar wordt in jouw leven

Een nieuwe e-bike kopen, zoals bijvoorbeeld de QWIC Premium i? Wij hebben 5 redenen waarom een elektrische fiets onmisbaar wordt in jouw leven!

5 redenen om een elektrische fiets als de QWIC Premium i te kopen

Comfortabel, praktisch, chic èn elektrisch. Klinkt als muziek in de oren, niet? De innovatieve en award winnende design e-bikes van QWIC zorgen er dagelijks voor dat je sneller, duurzamer en in stijl op de plek van bestemming aankomt. Meer overtuiging nodig? We delen 5 redenen waarom een elektrische fiets onmisbaar is in jouw leven.

  • Duurzaam

We scheiden massaal ons afval, de Japanse opruim-guru Marie Kondō is inmiddels een begrip en we wekken energie zo duurzaam mogelijk op. Een mooie en schonere wereld staat hoog op het verlanglijstje. Met een e-bike komt die droom een stukje dichterbij. Oprichter Taco Anema van e-bike fabrikant QWIC vertelt bijvoorbeeld: “Ruim 80 procent van alle autoritten in Nederland wordt gereden om een afstand van minder dan 20 kilometer te overbruggen. De ideale fietsafstand dus”. Staat genoteerd. We houden een fietsplekje vrij voor de deur!

  • Design

We zijn het met je eens. Als jij een investering doet, dan moet je er iets stijlvols voor terugkrijgen. QWIC begrijpt dat als geen ander. De fietsgigant kiest daarom voor gestroomlijnde e-bikes met geïntegreerde accu’s. Met deze lifestyle gerichte e-bikes ben je daarom gegarandeerd van een stijlvol design. Het is niet voor niks dat QWIC en het gepassioneerde team van designers en engineers grote internationale designprijzen in de wacht slepen. De Premium i serie van QWIC is gemaakt voor fietsers met oog voor detail, zonder concessies te doen aan kwaliteit en comfort. Naast de eerdergenoemde geïntegreerde accu, maken ook de aluminium spatborden en de speciaal voor deze serie ontwikkelde leren handvatten en zadel het design bijzonder hoogwaardig.

  • Meer beweging

“Een elektrische fiets is voor luie mensen”, aldus de opmerkelijke claim van velen die zich niet in de e-bike hebben verdiept. Dit statement kan moeiteloos van tafel worden geveegd. Uit onderzoek blijkt namelijk dat mensen met een e-bike meer bewegen dan mensen met een reguliere fiets. Waarom? Door het gemak rijd je veel langere afstanden en pak je vaker de e-bike. Extra leuk: door de verschillende standen kun je geleidelijk je conditie opbouwen. Je trainer zal trots op je zijn. En vooruit, ook op je e-bike trainingbuddy QWIC Premium i.

  • Waardering voor de omgeving

Als we één ding leren van de huidige periode, dan is het dat Nederland meer mooie plekken kent dan gedacht. Voor een vakantie werden vliegtickets standaard vergeleken, maar door het reisadvies bleven we het afgelopen jaar dichtbij huis. En hoe kun je de Nederlandse bossen, stranden en andere idyllische plekjes beter bewonderen dan op de fiets? Post je wel een landschapsfoto op social? Dan kunnen wij meegenieten!

  • Gevoel van vrijheid en veiligheid

Vrijheid en veiligheid zijn één van de basisbehoeften van een mens. Met de Premium i e-bikes zit je wat dat betreft wel goed. Deze serie fietsen is betrouwbaar, stabiel en onderhoudsvriendelijk. Met een elegante rechte zithouding, sterke middenmotor, verende voorvork en een uiterst comfortabel zadel zweef je kilometerslang over bospaden, door je favoriete stad of langs stille wateren. De QWIC Premium i werd in 2020 in de AD fietstest dan ook als ‘beste getest’.

Je rijdt een QWIC Premium i vanaf €2.549.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram