TRAILER: ‘LOVE DEATH + ROBOTS’ keert in mei terug bij Netflix met een nieuw seizoen

LOVE DEATH + ROBOTS seizoen 2 volume 2

TRAILER: ‘LOVE DEATH + ROBOTS’ keert in mei terug bij Netflix met een nieuw seizoen

LOVE DEATH + ROBOTS seizoen 2 verschijnt in mei bij Netflix. Bekijk snel de trailer van de populaire serie van Tim Miller en David Fincher.

LOVE DEATH + ROBOTS keert in mei eindelijk terug bij streamingdienst Netflix voor een tweede seizoen. Showmakers Tim Miller en regisseur David Fincher hebben nog meer animatiefilms voor volwassenen voor ons in petto, beide nu vergezeld door de voor een Oscar genomineerde Jennifer Yuh Nelson als superviserende regisseur en producer Joshua Donen.

Hoewel plotdetails momenteel nog schaars zijn, wordt gezegd dat de show “Naakte reuzen, kerstdemonen en wilde robots” bevat middels “een mix van stijlen en verhalen, variërend van gewelddadige komedie tot existentiële filosofie.”

“We hadden niet gelukkiger kunnen zijn met de reactie op de show”, zei Miller toen hij het succes van het eerste seizoen besprak. “Het was precies het soort gepassioneerde ontvangst van animatiefans waar David en ik op hoopten, maar jarenlang werd verteld dat het niet zou lukken.”

Afgezien van het bieden van een glimp van wat het tweede deel zal inhouden, bevestigde de trailer ook dat een derde deel in 2022 zal arriveren, hoewel er geen specifieke datum is opgegeven voor de release.

Voor fans van de serie komt LOVE DEATH + ROBOTS Volume 2 op 14 mei uit bij Netflix.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram