FILM KIJKEN: Bekijk hier de 7-minuten durende openingsscène van ‘Mortal Kombat’

Mortal Kombat online kijken - Stream openingsscène

FILM KIJKEN: Bekijk hier de 7-minuten durende openingsscène van ‘Mortal Kombat’

HBO Max heeft de zeven minuten durende openingsscène van Mortal Kombat alvast online gezet. Kijk je mee?

Slechts enkele dagen voor de release van de film heeft HBO Max de eerste zeven minuten van de langverwachte Mortal Kombat-reboot online geplaatst. Wil je alvast beginnen met Mortal Kombat online kijken, stream dan nu de complete openingsscène!

De clip, die werd gedeeld op de social media-pagina’s van de film, geeft het publiek een glimp van de door Simon McQuoid geregisseerde actiefilm. De openingsscène speelt zich af in 1617 in de Japanse Hanzo Hasashi-compound, waar een gruwelijke vechtscène ontstaat als Hanzo Hasashi ontdekt dat zijn familie wordt aangevallen door Sub-Zero nadat hij afwezig was. De eerste zeven minuten geven het publiek een voorproefje van het komende bloedbad, evenals de eerste actiemomenten van de film.

In Mortal Kombat speelt Lewis Tran het personage Cole Young. Fans kunnen tevens uitkijken naar Hiroyuki Sanada als Scorpion, Mehcad Brooks als Jax en Tadanobu Asano als Raiden.

Plot

Cole Young verdient zijn geld als MMA-vechter. Hij is zich niet bewust van zijn afkomst en weet dan ook niet waarom Outworld’s keizer Shang Tsung zijn beste vechter Sub-Zero, een Cryomancer uit een andere wereld, achter Cole aan heeft gestuurd. Omdat hij bang is dat zijn familie gevaar loopt, gaat Cole op zoek naar Sonya Blade. Hij wordt hierbij geholpen door Jax, een majoor van de Special Forces die hetzelfde drakenteken op zijn lijf heeft als waar Cole mee geboren is. Zijn zoektocht leidt hem naar Lord Raiden, een Elder God en de beschermer van Earthrealm, wiens tempel een toevluchtsoord is voor ieder die het teken draagt. Hier traint Cole met ervaren strijders Liu Kang, Kung Lao en huurling Kano. Samen met de sterkste vechters op aarde moet hij het opnemen tegen hun vijanden uit Outworld in een strijd om het universum. Cole zal tot het uiterste gedreven moeten worden om zijn arcana te vinden, de enorme kracht die in zijn ziel verborgen zit. Kan hij daarmee zijn familie redden en Outworld voorgoed tegenhouden?

De nieuwe Mortal Kombat-film verschijnt op 23 april bij HBO Max. In Nederland moet de film eind december in de bioscoop verschijnen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mortal Kombat (@mortalkombatmovie)

Post a Comment

#Volg ons op Instagram