TRAVEL: Pharrell en David Grutman geven ons een rondleiding door het nieuwe Goodtime Hotel in Miami Beach

video tour The Goodtime Hotel Pharrell Williams

TRAVEL: Pharrell en David Grutman geven ons een rondleiding door het nieuwe Goodtime Hotel in Miami Beach

Op vakantie naar Miami? Pharrell en David Grutman geven ons een rondleiding door het nieuwe Goodtime Hotel in Miami Beach!

Pharrell Williams heeft zijn zakelijke tanden in diverse facetten binnen de entertainmentindustrie gezet, van muziek tot film tot mode, en recentelijk werkte hij samen met Miami-ondernemer David Grutman aan een gloednieuw hospitality-initiatief: The Goodtime Hotel. De twee eigenaren werden onlangs door Architectural Digest aangetikt om kijkers een grondige rondleiding te geven door het hele hotel met al zijn speels ingerichte voorzieningen.

Williams en Grutman sloegen de handen ineen met de wereldberoemde ontwerper Ken Fulk voor wat betreft de visuele richting van het hotel. Samen hebben ze een grillige boetiekbestemming afgeleverd die vol zit met levendige en artistieke energie. Details zijn aanwezig in bijna elke hoek van het hotel, zoals de unieke patronen en texturen die te vinden zijn in de Wes Anderson-achtige bibliotheekkamer, de pastelroze en groene tinten die elke suite sieren, de voetafdrukken die zijn gestempeld in de gangen en de zwembadvloeren, en loopbruggen die zijn versierd met roze strepen. Bovendien biedt het hotel een schattig cabana-gedeelte met de naam “Strawberry Moon”, waar je met plezier achterover kunt leunen, ontspannen en nippen aan een van de kenmerkende cocktails van het hotel, getiteld “Purple Reign”.

Boekingen voor The Goodtime Hotel zijn nu mogelijk en de prijzen beginnen bij ongeveer $ 170 per nacht. Wanneer ga jij op vakantie naar Miami?

Fotocredits: The Goodtime Hotel

Post a Comment

#Volg ons op Instagram