IKEA en Sonos tonen teaser van nieuwe Symfonisk Smart-luidsprekers

Sonos IKEA Symfonisk Smart-luidsprekers

IKEA en Sonos tonen teaser van nieuwe Symfonisk Smart-luidsprekers

IKEA en Sonos hebben een teaser getoond van hun nieuwe Symfonisk Smart-luidsprekers, waarvan één vermomd is als kunst.

Sonos IKEA Symfonisk Smart-luidsprekers

Sonos en IKEA hebben zojuist een eerste teaser van hun prototypes voor een nieuwe luidsprekersamenwerking onthuld. De meubelgigant plaagde op Instagram een mogelijke gezamenlijke SYMFONISK-collectie die uit twee items bestaat.

Met de terugkeer van de Sonos x IKEA SYMFONISK-tafellamp, is het eerste nieuwe product een vernieuwing van de vorige lancering uit 2019. Het multifunctionele model dient als een cilindrische Sonos-luidspreker die ook dienst doet als lamp. Volgens The Verge is een ander nieuw product een verborgen luidspreker die ook dienst doet als kunst: hij kan met of zonder frame aan een muur worden bevestigd. Noch IKEA noch Sonos hebben de prijsdetails voor het op kunst geïnspireerde Sonos-exemplaar bevestigd, maar naar verwachting zal hij duurder zijn dan de SYMFONISK-boekenplankluidspreker van € 99,95.

“Het partnerschap tussen Sonos en IKEA is sterker dan ooit en we zijn enthousiast over de producten waar we samen aan werken”, aldus een vertegenwoordiger. “We kijken ernaar uit om meer te delen wanneer de tijd rijp is.”

Houd ons in de gaten voor meer nieuws omtrent deze release van Sonos en IKEA!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram