“Nieuwe Apple Watch “Explorer Edition” is robuuste smartwatch voor atleten en avonturiers”

Apple Watch "Explorer Edition" smartwatch

“Nieuwe Apple Watch “Explorer Edition” is robuuste smartwatch voor atleten en avonturiers”

Apple brengt mogelijk een robuustere smartwatch uit voor avonturiers en atleten. Is de nieuwe Apple Watch “Explorer Edition” snel op komst?

Apple Watch "Explorer Edition" smartwatch

Apple brengt binnenkort mogelijk een nieuw smartwatch-model uit dat is gericht op de avontuurlijke buitenmensen. Alhoewel de nieuwste Apple Watch wordt geleverd met een krasbestendig display en een verbeterde waterbestendigheid van 50 meter, hoopt de techgigant volgens berichtgeving snel een extra model te lanceren dat is gericht op hen die de wildernis intrekken of deelnemen aan meer extreme sporten.

De nieuwe optie, toepasselijk de “Explorer Edition” genoemd, wordt geleverd met alle standaardfuncties die de huidige modellen al hebben, maar ook met zaken als schokbestendigheid en een rubberen behuizing in plaats van de huidige metalen. Bovendien ontwikkelt Apple blijkbaar ook een functie voor het tracken van zwemsessies, waarmee je dus meer kunt registreren dan alleen je hardloopmomenten. De robuustere editie zou al in september verschijnen, de gebruikelijke tijd dat de techgigant zijn nieuwe Apple Watch-releases aankondigt.

Natuurlijk heeft Apple, zoals gewoonlijk, nog geen officiële aankondigingen gedaan, dus wie op zoek is naar een robuustere smartwatch-optie, kan hier op de hoogte blijven voor meer updates.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram