TRAILER: Netflix’s ‘Concrete Cowboy’ verkent de cowboysubcultuur van Noord-Philadelphia

Concrete Cowboy - Idris Elba nieuwe film Netflix

TRAILER: Netflix’s ‘Concrete Cowboy’ verkent de cowboysubcultuur van Noord-Philadelphia

De nieuwe Netflix-film Concrete Cowboy met Idris Elba verkent de cowboysubcultuur van Noord-Philadelphia. Bekijk nu de trailer.

Netflix heeft een trailer uitgebracht voor diens aankomende original film Concrete Cowboy: een vader-zoon-drama met Idris Elba en Caleb McLaughlin. De film komt wereldwijd uit op 2 april en is geïnspireerd door de roman Ghetto Cowboy van G. Neri en de echte verhalen van de Fletcher Street Stables: een horsemanship-gemeenschap in Noord-Philadelphia die al meer dan een eeuw bestaat.

McLaughlin schittert als Cole, die van zijn school in Detroit wordt gestuurd en naar zijn vervreemde vader Harp in Philadelphia wordt gestuurd. Het verhaal ontvouwt zich als Cole wordt verscheurd tussen een vriendschap met zijn onrustige neef Smush (Jharrel Jerome) en zijn groeiende investering in het rehabiliteren van paarden in de stal, die wordt bedreigd door gentrificatie.

De film, die trouwens werd geselecteerd voor het Toronto International Film Festival 2020, arriveert als onderdeel van de reeks nieuwe originele inhoud die Netflix in januari beloofde. In de lijst van 70 films – minstens één per week – zien we onder meer Leonardo DiCaprio, Idris Elba, Eric Andre en Jennifer Lawrence hoofdrollen spelen.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram