‘Ace Ventura 3’ met Jim Carrey is onderweg

Ace Ventura 3 - Jim Carrey - Prime Video

‘Ace Ventura 3’ met Jim Carrey is onderweg

Een derde deel van Ace Ventura met Jim Carrey is onderweg. Ace Ventura 3 verschijnt 26 jaar na het tweede deel uit de filmreeks.

De comedyfranchise Ace Ventura is zonder twijfel één van Jim Carrey’s meest iconische films. Nu, 26 jaar na de release van Ace Ventura: When Nature Calls, de tweede film in de filmreeks, lijkt een derde deel op komst.

De film wordt ontwikkeld door Amazon Prime Video. Het nieuws kwam naar buiten via een interview met Morgan Creek Entertainment, het productiebedrijf van de franchise, dat verantwoordelijk was voor een reeks cultklassiekers uit de jaren 90, zoals The Last of the Mohicans en True Romance. Naast de onthulling van de ontwikkeling van Ace Ventura 3, onthulde het team van Morgan Creek ook dat schrijvers van Sonic The Hedgehog, Pat Casey en Josh Miller, bij het project zijn betrokken. “Tijdens COVID is het publiek verliefd verrukt geweest dat geliefde personages met nieuwe verhalen zijn teruggebracht”, aldus Morgan Creek. Ace Ventura zal een nieuwe hoofdstuk krijgen bij Amazon als een grote film met de Sonic the Hedgehog-schrijvers.”

Houd ons in de gaten voor meer nieuwe rondom Ace Ventura 3 en de terugkeer van hoofdrolspeler Jim Carrey.

Fotocredits: Morgan Creek

Post a Comment

#Volg ons op Instagram