VIDEO: GM’s elektrische Hummer onder het vriespunt in actie in de wildernis

Elektrische Hummer EV video

VIDEO: GM’s elektrische Hummer onder het vriespunt in actie in de wildernis

Bekijk de elektrische Hummer in actie in deze nieuwe video. De Hummer EV betreedt met grote dadendrang onder het vriespunt de wildernis.

General Motors lijkt de afgelopen maanden de meeste specificaties van zijn geheel nieuwe elektrische Hummer onthuld, maar de Amerikaanse autofabrikant zegt desalniettemin dat we nog meer kunnen verwachten binnen het verhaal van de EV. Om ons alvast warm te maken is de auto de wildernis mee ingenomen, tijdens temperaturen onder nul welteverstaan. 

De Hummer EV gaat offroad in een met sneeuw gevuld terrein en toont zijn rijeigenschappen op verschillende gladde en moeilijke oppervlakken in de loop van de 40 seconden durende clip. De nieuwe elektrische SUV duwt maar liefst 1.000 pk naar alle vier de wielen en heeft een enorm Ultium-batterijpakket met 24 modules, goed voor een bereik van 560 kilometer. Off-road rijden wordt gemakkelijk gemaakt dankzij een volledig onafhankelijk veersysteem met adaptieve luchtvering die zorgt voor een hoogteverstelling van 15 cm, die in de “Extract-modus” met nog eens 15 cm kan toenemen.

Aan het einde van de video kondigt GM aan dat er op 3 april meer nieuws zal arriveren over zijn nieuwste Hummer EV. Stay tuned voor meer info!

Fotocredits: General Motors/Hummer

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram