TRAILER: Michael B. Jordan ontdekt internationale samenzwering in ‘Tom Clancy’s – Without Remorse’

Tom Clancy's Without Remorse Michael B. Jordan

TRAILER: Michael B. Jordan ontdekt internationale samenzwering in ‘Tom Clancy’s – Without Remorse’

Elite Navy SEAL Michael B. Jordan ontdekt een internationale samenzwering in Tom Clancy’s Without Remorse. Kijk nu de trailer!

Een elite Navy SEAL, gespeeld door Michael B. Jordan, ontdekt een internationale samenzwering terwijl hij gerechtigheid zoekt voor de moord op zijn zwangere vrouw in Tom Clancy’s Without Remorse. Dit is de explosieve ontstaansgeschiedenis van actieheld John Clark, een van de meest populaire personages in het Jack Ryan-universum van auteur Tom Clancy.

Wanneer een groep Russische soldaten zijn familie vermoordt als vergelding voor zijn rol in een top-secret operatie, achtervolgt Sr. Chief John Kelly (a.k.a Clark) de moordenaars koste wat het kost. Samen met collega SEAL KAren Greer en de schimmige CIA-agent Robert Ritter onthult Kelly’s missie zonder het te weten een heimelijk complot dat de VS en Rusland in een totale oorlog dreigt te storten. Kelly wordt verscheurd tussen persoonlijke eer en loyaliteit aan zijn land. Hij moet zonder wroeging de strijd aangaan met zijn vijanden als hij een ramp wil afwenden en de machtige figuren achter het complot wil ontmaskeren.

Tom Clancy’s Without Remorse‘s cast, met de 34-jarige Jordan in de hoofdrol, wordt gecompleteerd met Jamie Bell, Jodie Turner-Smith, Luke Mitchell, Jack Kesy, Brett Gelman, Colman Domingo en Guy Pearce. De actiefilm is geregisseerd door Stefano Sollima.

De bloedstollende actiethriller, die trouwens is gebaseerd op het gelijknamige boek van Clancy, is vanaf 30 april te zien bij Prime Video.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram