TRAILER: De nieuwste superheldensderie van Netflix brengt ‘Jupiter’s Legacy’ tot leven

Jupiter's Legacy netflix trailer

TRAILER: De nieuwste superheldensderie van Netflix brengt ‘Jupiter’s Legacy’ tot leven

De nieuwste superheldenserie van Netflix brengt Jupiter’s Legacy-personages tot leven. Bekijk nu de trailer van de actiefilm!

Netflix heeft de eerste teaser-trailer vrijgegeven voor de aanstaande live-action-adaptatie van Jupiter’s Legacy, een originele stripserie geschreven en geïllustreerd door Mark Millar en Frank Quitely.

Gebaseerd op de originele Image Comics-serie, zal de nieuwe serie het leven volgen van een groep superkrachtige kinderen, wiens ouders allemaal dienden als de eerste generatie superhelden op aarde, die de mensheid bijna een eeuw lang veilig hield. Elk van hen hoopt de verwachtingen en nalatenschap van hun ouders waar te maken en eer aan te doen, en we verkennen de strijd en reizen van deze jongere generatie, waarbij ze door “de complexe dynamiek van familie, macht en loyaliteit” navigeren.

Zowel Millar als Quitely zullen optreden als uitvoerende producenten naast Lorenzo Di Bonaventura, Dan McDermott, Steven S. DeKnight, James Middleton en Sang Kyu Kim. De cast bestaat uit Josh Duhamel, Leslie Bibb, Ben Daniels, Elena Kampouris, Andrew Horton, Mike Wade en Matt Lanter.

Seizoen één van Jupiter’s Legacy wordt vanaf 7 mei gestreamd op Netflix.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram