Balenciaga trekt doek van nieuwe Speed 3.0 Trainer

Balenciaga Speed 3.0 trainer

Balenciaga trekt doek van nieuwe Speed 3.0 Trainer

Een nieuwe Balenciaga Speed 3.0 Trainer is onthuld. De nieuwe Balenciaga Speed Trainer Sock Sneakers debuteren in een volledig witte uitvoering.

Balenciaga Speed 3.0 trainer

Nadat we onlangs werden verrast door de hybride Track Hike Sneaker Boot, breidt Balenciaga zijn schoenenaanbod nu opnieuw uit met een geüpdate versie van een bekend model. De nieuwste schoen komt in de vorm van een model uit de Speed ​​Trainer-lijn, toepasselijk de Speed ​​3.0 genoemd.

De nieuwste upgrade van het kenmerkende sokachtige silhouet van Demna Gvasalia komt precies op tijd voor het voorjaar in een schone, geheel witte gletsjerkleur. De belangrijkste verandering van deze versie is dat de sneaker een langere enkel krijgt voor een tube sock-esthetiek. We blijven vasthouden aan het gebreide bovenwerk van textiel zoals we gewend zijn, maar de Speed ​​3.0 heeft nu wel een gedeconstrueerd ontwerp met panelen voor een gerafelde look richting de teen.

Toegevoegde textuur op de enkel en middenvoet maken van de sneaker meer een sok dan ooit tevoren. Minimale toevoegingen zijn aangebracht op de schoen, waarbij zwarte dubbele “B” branding is geweven op de laterale zijde van de enkel, met “Speed ​​3.0” gedrukt op de dikke, gedempte tussenzool, terwijl de rest zijn geheel witte reinheid behoudt.

De Balenciaga Speed 3.0 Trainer is vanaf 25 februari verkrijgbaar via de officiële website van het merk, dus blijf op de hoogte voor verdere release- en prijsinformatie.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram