VIDEO: Porsche toont nieuwe Taycan Cross Turismo eindelijk in actie

Porsche Taycan Cross Turismo video

VIDEO: Porsche toont nieuwe Taycan Cross Turismo eindelijk in actie

We hebben eindelijk een video van de nieuwe Porsche Taycan Cross Turismo, die groot genoeg is om een mountainbike te vervoeren.

Porsche heeft eindelijk een video uitgebracht waarin de aankomende elektrische Taycan Cross Turismo wordt geplaagd. Hoewel de specificaties nog niet zijn vrijgegeven, biedt de video een betere kijk op wat de nieuwe wagen met zich mee zal brengen.

Een vergelijkbare voorkant delend met de standaard Taycan-modellen die tot nu toe zijn uitgebracht, verandert het ontwerp naarmate het naar achteren toe doorloopt, met een hoger dak met rails die langs de zijkanten lopen en een achterkant die doet denken aan hatchbacks. “Met de Taycan Cross Turismo wilden we een beetje meer ruimte, wat meer flexibiliteit en veelzijdigheid bieden”, zei Stefan Weckbach, hoofd van de Taycan-lijn, erop wijzend dat je een hele mountainbike in de kofferbak kunt plaatsen.

Qua prestaties heeft Porsche geen details bekendgemaakt, maar de meesten verwachten vergelijkbare cijfers ten opzichte van de rest van het Taycan-assortiment. Een aangepast veersysteem geeft de Cross Turismo echter meer bodemvrijheid, terwijl de Duitse autofabrikant de wagen ook zal uitrusten met een exclusieve rijmodus waarmee de auto beter overweg kan met onverharde wegen en ruwere terreinen.

Er is geen concrete releasedatum voor de nieuwe Porsche Taycan Cross Turismo, maar Porsche zegt dat het later dit jaar zal beginnen met de introductie van de elektrische wagen en om vervolgens in 2022 te kunnen leveren. Prijsdetails moeten ook nog worden vrijgegeven, dus geïnteresseerden moeten ons zeker in de gaten houden voor meer updates.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram