Check deze conceptweergave van Tesla’s aankomende goedkopere hatchback ‘Model 2’

Tesla Model 2 goedkopere hatchback model

Check deze conceptweergave van Tesla’s aankomende goedkopere hatchback ‘Model 2’

Check deze conceptweergave van Elon Musk en Tesla’s aankomende goedkopere hatchback-model, de Tesla Model 2.

Tesla Model 2 goedkopere hatchback model

In navolging van de plannen die vorig jaar werden aangekondigd, hebben we nu een conceptweergave, een zogeheten rendering, van de instapmodel hatchback van Tesla, genaamd “Model 2”. De Braziliaanse ontwerper Kleber Silva heeft een gerenderd ontwerp gemaakt van de goedkopere elektrische auto die momenteel wordt ontwikkeld door Elon Musk en zijn team.

Op basis van de huidige Tesla-modellen die beschikbaar zijn, lijkt de Model 2-render elementen van de Model 3 sedan en Model Y te combineren om zo een compacte optie te creëren die perfect is voor de stad. Tesla zal naar verwachting een herontwerp van het traditionele hatchback-ontwerp aanbieden, waarbij nieuwe functionaliteit en gemaksfactoren worden toegevoegd die in lijn zijn met diens ontwerpethos. Het is interessant om op te merken dat de Model 2 zal dienen als het eerste Tesla-model dat buiten de Verenigde Staten wordt gebouwd, waarbij de assemblage zal plaatsvinden in Tesla Giga Shanghai.

Naar verluidt met een prijs van ongeveer $ 25.000 voor de Amerikaanse markt, check je de conceptweergave voor de instapmodel Tesla Model 2-hatchback hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KDesign AG – (@kdesignag)

Post a Comment

#Volg ons op Instagram