“Apple’s iPhone 13 krijgt een kleinere notch en dikkere body”

Apple iPhone 13 krijgt kleinere notch en dikkere body

“Apple’s iPhone 13 krijgt een kleinere notch en dikkere body”

De Apple iPhone 13 krijgt naar verluidt een kleinere notch, maar een dikkere body. De rest van het design zal volgens geruchten hetzelfde blijven.

Apple iPhone 13 krijgt kleinere notch en dikkere body

Er zijn nieuwe geruchten opgedoken die suggereren dat het ontwerp van de iPhone 13 van Apple een dunnere inkeping (notch) zal krijgen, maar dat de algehele dikte zal toenemen.

Mac Otakara citerend, meldt de op Apple gerichte media-outlet Mac Rumors dat Apple de aankomende iPhone 13 op dezelfde manier zal aanbieden als de recente iPhone 12. Dit betekent met vier varianten, waarbij het ontwerp van de nieuwe apparaten echter kleinere inkepingen zal hebben aan de bovenkant van het scherm, terwijl tegelijkertijd de totale dikte van de telefoons met ongeveer 0,26 mm zal toenemen.

Een andere verandering zijn de camera’s aan de achterkant van de iPhone 13, die naar verwachting 0,9 mm groter zullen worden en volledig worden bedekt met saffierglas. Dit steekt overigens minder uit dan bij de iPhone 12, dankzij een ontwerp dat vergelijkbaar is met dat van de iPad Pro uit 2020. Tevens zal de smartphone mogelijk standaard zijn voorzien van optische beeldstabilisatie met sensorverschuiving, iets wat de huidige iPhone 12 Pro Max al heeft.

Stay tuned voor meer info over de iPhone 13!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram