LG onthult oprolbare smartphone tijdens CES 2021

lg rollable oprolbare smartphone ces 2021 teaser release

LG onthult oprolbare smartphone tijdens CES 2021

LG heeft een oprolbare smartphone onthuld tijdens CES 2021, en de LG Rollable is veel meer dan alleen een concept. Check snel de video!

Tijdens CES 2021 heeft LG zijn nieuwe oprolbare smartphone onthuld met behulp van twee videoclips tijdens de persconferentie. Maar in tegenstelling tot een soortgelijke aankondiging van TCL op maandag, zeggen bronnen die dicht bij het Koreaanse technologiebedrijf staan dat het veel meer is dan alleen een concept.

Het nieuwe ontwerp markeert opnieuw een mijlpaal voor opvouwbare smartphones en functioneert op dezelfde manier als oprolbare OLED-televisies. Het apparaat zelf strekt zich naar boven uit om te transformeren van een scherm van smartphone-formaat naar een groter, bijna tabletachtig scherm, en dit wordt vermoedelijk mogelijk gemaakt met behulp van een mechanisme aan de onderkant van de telefoon om een flexibel scherm op te vouwen en te ontvouwen.

Hoewel de presentatie van LG zelf geen melding maakte van de Rollable, waardoor velen speculeerden dat het voorlopig gewoon een concept zou kunnen zijn, hebben degenen met informatie over het project aan CNET onthuld dat het bedrijf van plan is om het binnen dit jaar op de markt te brengen. Wij houden het nieuws voor jullie in de gaten.

Fotocredits: LG

Post a Comment

#Volg ons op Instagram