Samsung kondigt nieuwe Neo QLED TV-serie aan

Samsung Neo QLED TV mini-led

Samsung kondigt nieuwe Neo QLED TV-serie aan

Samsung kondigt nieuwe Neo QLED TV-serie aan, aangedreven door mini-LED-technologie. Ga jij de nieuwe Samsung tv kopen?

Samsung Neo QLED TV mini-led

Vooruitlopend op CES 2021 heeft de Zuid-Koreaanse technologiegigant Samsung zijn nieuwste vlaggenschip LED-tv-serie onthuld, de Neo QLED-serie.

De nieuwe reeks, die een aanzienlijke upgrade is ten opzichte van de vorige generatie televisies van het merk, maakt gebruik van Quantum Mini-LED-technologie om scherpere beelden te leveren met diepere zwarttinten en helderdere highlights, waardoor HDR effectief wordt verbeterd.

Zoals bij de meeste moderne tv’s, worden de nieuwe opties geleverd met het Infinity One-ontwerp van Samsung, dat de zijpanelen bijna volledig verwijdert. Ze zullen beschikbaar zijn in 4K- of 8K-modellen. De 8K is ook uitgerust met een Slim One Connect-box die een beter kabelbeheer mogelijk maakt. Natuurlijk is er tevens een reeks slimme functies, waaronder native gaming-ratio’s (21:9 en 32:9), Google Duo en Samsung Health.

Er is momenteel geen releasedatum of verdere prijsinformatie voor de nieuwe Neo QLED-reeks, maar geïnteresseerden kunnen alvast meer lezen op de website van Samsung.

Samsung Neo QLED TV mini-led

Samsung Neo QLED TV mini-led

Post a Comment

#Volg ons op Instagram