TRAILER: Bekijk nu de openingsscène van ‘Wonder Woman 1984’

wonder woman 1984 openingsscene video

TRAILER: Bekijk nu de openingsscène van ‘Wonder Woman 1984’

Bekijk nu de openingsscène van de aankomende Wonder Woman 1984-film met Gal Gadot. We gaan terug naar de Amazone Eilanden..

Vooruitlopend op de wereldwijde bioscooprelease later deze maand – waarbij wij in Nederland door de lockdown helaas buiten de boot vallen – biedt Warner Bros. fans alvast een eerste blik op de openingsscène van DC ComicsWonder Woman 1984, met in de hoofdrol uiteraard opnieuw Gal Gadot.

In de clip van drie minuten (die je hierboven kunt bekijken), worden fans opnieuw getransporteerd naar de Amazone-eilanden, waar de titulaire heldin zelf opgroeide en haar bovenmenselijke vaardigheden aanscherpte door middel van verraderlijke training en wedstrijden van kracht en behendigheid op Olympisch niveau. De clip eindigt met en Diana in de moderne tijd, waar ze links, rechts en op alle andere plekken levens redt met haar hypersonische sprints en kogelwerende Lasso of Truth.

Een vervolg op de goed ontvangen film Wonder Woman uit 2017, is ook deze Hollywood-creatie geregisseerd door Patty Jenkins, en zal het verder gaan met het oorsprongsverhaal van de heldin. Gal Gadot hervat haar rol als de titulaire superheld, en ook Chris Pine keert terug in de filmfranchise. De twee worden vergezeld door nieuwkomers Kristen Wiig en Pedro Pascal, die de bad guys-rollen van Cheetah en Maxwell Lord op zich nemen.

Wonder Woman 1984 staat gepland voor release in bioscopen wereldwijd en HBO Max op 25 december.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram