Een nieuwe Star Wars-serie is onderweg: ‘The Book of Boba Fett’

The Book of Boba Fett seizoen 1

Een nieuwe Star Wars-serie is onderweg: ‘The Book of Boba Fett’

Een nieuwe Star Wars-serie is onderweg met The Book of Boba Fett. De nieuwe Disney Plus-serie werd onthuld in de post-credits van The Mandalorian.

The Book of Boba Fett seizoen 1

Mocht je de finale van The Mandalorian seizoen 2 hebben gezien, dan deed je er verstandig aan om even te blijven hangen tot het eind. We kregen namelijk een onverwachte bonus, aangezien de serie post-credits met een nieuwe Star Wars-serie op de proppen kwam die in december 2021 op Disney+ zal verschijnen.

Spoiler Alert

Er waren al geruchten omtrent The Book of Boba Fett, maar de titel was niet opgenomen in de tientallen shows die tijdens de Disney Investor Day werden onthuld – tegelijk met alle toekomstige Marvel Cinetematic Universe films & series – wat leidde tot speculaties dat de serie niet zou worden gemaakt. De nieuwe bonusbeelden – die een onverwachte confrontatie tonen tussen Boba Fett en Bib Fortuna – maakten echter duidelijk dat de show inderdaad onderweg is.

Sommige bronnen speculeren overigens dat The Book of Boba Fett in feite niks anders is dan een verwijzing naar The Mandalorian seizoen 3, of een vervanging ervan, in tegenstelling tot een op zichzelf staande serie.

The Mandalorian is een van de meest succesvolle Star Wars-spin-offs van Disney, die tijdens de Emmy Awards 2020 veel lovende kritieken heeft ontvangen en een groot aantal nominaties kreeg. Het derde seizoen van de Disney+ show – in welke vorm dan ook – is reeds bevestigd.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram