adidas YEEZY BOOST 380 wordt uitgebracht in regio-exclusieve “Hylite”, “Lmnte” en “Azure”

YEEZY BOOST 380 Hylite, Lmnte Azure

adidas YEEZY BOOST 380 wordt uitgebracht in regio-exclusieve “Hylite”, “Lmnte” en “Azure”

De adidas YEEZY BOOST 380 wordt uitgebracht in regio-exclusieve YEEZY BOOST 380 Hylite, Lmnte en Azure, inclusief reflectives.

YEEZY BOOST 380 Hylite, Lmnte Azure

Kanye West en adidas hebben grootse plannen voor de YEEZY-lijn in december. Nadat was aangekondigd dat de YEEZY BOOST 350 V2 “Zebra” voor de vijfde keer zou worden uitgebracht, trekt nu de YEEZY BOOST 380 de aandacht met de aankondiging van drie regio-exclusieve kleurstellingen. De “Hylite”, “Lmnte” en “Azure” hebben alle drie gedurfde kleurenschema’s en komen in twee verschillende v arianten. Zo zal de “Hylite” beschikbaar zijn in “Glow” en standaardversie, terwijl de “Lmnte” en “Azure” reflecterende en niet-reflecterende uitvoeringen krijgen.

De “Hylite” is exclusief voor Noord-Amerika en Latijns-Amerika, en biedt de meest kleurrijke uitstraling van het stel. Het bovenwerk is gekleed in een tweekleurige mix van levendig geel en groen, allemaal bovenop een grimmige staalgrijze tussenzool. Hoewel je het verschil niet kunt zien in de foto’s, wordt de “Glow”-versie levendiger wanneer de lichten uitgaan dankzij de glow-in-the-dark-details. Deze sneaker komt ook in kindermaten en voor baby’s.

De “Lmnte” en “Azure” kiezen beide voor een rijke bruine tint op hun bovenwerk. De eerste is verfraaid met een gouden schuine streep, bruine veters, grijze tussenzool en gouden buitenzool, terwijl de laatste zijn naam eer aan doet met een rijke blauwe streep, plus tarwekleurige veters en bruine tussenzolen/buitenzolen. De reflecterende variant van elk paar weeft ook glinsterende zilveren draden in het bovenwerk, zorgend voor een extra spark. De “Lmnte” zal beschikbaar zijn in Azië-Pacific, Afrika, het Midden-Oosten en India, en de “Azure” in Europa, Rusland en de Oekraïne.

De lanceringen starten met de “Hylite Glow” op 11 december, met vervolgens de “Lmnte Reflective” en “Azure Reflective” op 12 december. De reguliere “Hylite”, “Lmnte” en “Azure” zullen allemaal vanaf 13 december beschikbaar zijn voor aankoop.

De YEEZY BOOST 380 Hylite, Lmnte en Azure zullen via adidas en YEEZY Supply verkrijgbaar zijn. De Glow en Reflective paren kosten € 250 en normale paren € 230.

YEEZY BOOST 380 Hylite

YEEZY BOOST 380 Lmnte reflective

YEEZY BOOST 380 Lmnte

YEEZY BOOST 380 Azure reflective

YEEZY BOOST 380 Azure

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram