Ralph Lauren brengt ode aan klassieke auto’s met nieuw Automotive-horloge

Ralph Lauren Automotive Chronograph horloge

Ralph Lauren brengt ode aan klassieke auto’s met nieuw Automotive-horloge

Ralph Lauren brengt ode aan klassieke auto’s met een nieuw horloge. De Ralph Lauren Automotive Chronograph is vervaardigd door Jaeger-LeCoultre.

Ralph Lauren Automotive Chronograph horloge

Het Amerikaanse modemerk Ralph Lauren breidt zijn Automotive-collectie uit met een ode aan klassieke auto’s en biedt nu een nieuwe maatvoering voor zijn iconische chronograaf, precies tussen de modellen van 45 mm en 39 mm in.

Het nieuwe model heeft een polsvriendelijker formaat van 42 mm en is verkrijgbaar in standaard roestvrij staal of in zwart getinte afwerking, compleet met een stevige armband voor de meer casual gelegenheden en een zwarte leren riem voor je formele outfit. Het hoogtepunt van het uurwerk is ongetwijfeld de Amboyna-burl-bezel, die een eerbetoon is aan de houten afwerking van vintage raceauto’s, natuurlijk vooral als het gaat om hun stuurwielen.

De rest van de wijzerplaat is verduisterd met gepatineerde cijferindexen, alleen vervangen door de twee chronograaftellers op 3 en 9 uur en het logo van Ralph Lauren om 12 uur. Het horloge wordt aangedreven door het automatische uurwerk RL751A/1, exclusief gemaakt door Jaeger-LeCoultre voor het Amerikaanse modehuis. Gebaseerd op het kaliber 751 van ‘JLC’, werkt het uurwerk op 4Hz en heeft het een gangreserve van 65 uur.

Beide varianten van de nieuwe Ralph Lauren Automotive Chronograph zullen verkrijgbaar zijn bij modewinkels over de hele wereld, met prijzen van $ 9.900, zo’n € 8.200.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram