Gerenommeerde cocktailbar Super Lyan bezorgt nu experience boxes aan huis

Super Lyan experience boxes bezorgen

Gerenommeerde cocktailbar Super Lyan bezorgt nu experience boxes aan huis

Gerenommeerde cocktailbar Super Lyan bezorgt nu experience boxes met kick-ass cocktails en wijn- en bierenselectie aan huis door heel Nederland.

Super Lyan experience boxes bezorgen

Voor liefhebbers van cocktails is de Amsterdamse cocktailbar Super Lyan geen onbekende. De prachtige bar won al diverse prijzen en staat bekend om zijn prikkelende nightlife experience. Omdat we er momenteel helaas niet lekker aan de bar kunnen hangen, heeft Super Lyan, onder leiding van grote baas Mr Lyan, nu experience boxes samengesteld voor thuis. En deze dozen, beschikbaar in een aantal varianten, wordt door heel Nederland bezorgd.

Geen hotelbar, maar een bar in een hotel, is Super Lyan gevestigd in een historisch 17e-eeuws gebouw in hartje Amsterdam, op de begane grond van het Kimpton De Witt hotel – waar je momenteel trouwens een heerlijke staycation met restaurant Celia vindt. Je betreedt bar Super Lyan echter via de eigen ingang op de Nieuwezijds Voorburgwal 3, op loopafstand van Amsterdam Centraal.

Aangezien een bezoekje aan de prachtige bar er momenteel niet in zit, bezorgt Super Lyan nu een drietal experience boxes, met kick-ass cocktails en wijn- en bierenselecties in heel Nederland aan huis. Kies bijvoorbeeld voor de de classic box, de date night box of de disco cocktail box. Voor € 60 ontvang je een Super Lyan experience box waarmee je de hele avond vooruit kunt. Verwacht een ervaring met allerlei leuks – van kaarslicht tot playlists – bijna alsof je écht bij Super Lyan bent. Leuk om te geven, krijgen én ervaren!

Voor welke box ga jij komend weekend?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Super Lyan — Amsterdam (@super.lyan)

Over Super Lyan

Super Lyan is een cocktailbar met eigen living room waar je de (werk)dag afsluit met een mooi glas wijn en ook tot diep in de nacht kunt kiezen voor eigenzinnige cocktails. Zo serveert Super Lyan – opgericht door Ryan Chetiyawardana a.k.a. de wereldberoemde bartender Mr Lyan – als een van de eerste bars in Amsterdam een aantal cocktails van de tap. De bar heropende eind augustus met een nieuwe barmanager, Lewis Thomson, en een nieuw menu. De van oorsprong Schotse Thomson kijkt ernaar uit de cocktailscene op de Amsterdamse kaart te zetten.

Speelse herinterpretaties van klassiekers

Het herinterpreteren van het bekende is leidend en de basis voor elke serve op het menu waarbij de ondertoon altijd uitdagend en speels is. Zo is er de Mr Lyan-twist op een Old Fashioned, met bijenwas en een flamed sinaasappel zest, en de Frosé Margarita met onder andere Patron Blanco, Belsazar rosé en Waldorf cordial. Uniek voor Nederland zijn de twee cocktails van de tap. Uiteraard kun je ook kiezen voor een van de andere originele creaties van de cocktailkaart of voor een goed glas wijn of biertje. Een aantal van de cocktails op het nieuwe menu – zoals de Turbo Cider, El Flora Dora en de Mayaimi Vice – is ook in een non-alcoholische versie te verkrijgen.

Het design

Een ode aan de optimistische jaren ‘50 Super Lyan bestaat uit twee verbonden ruimtes; de Super Lyan living room en de Super Lyan bar. De wereldberoemde ontwerper Jacu Strauss en zijn team – onder andere bekend van het re-design van het Pulitzer Amsterdam en Jansz. – zijn verantwoordelijk voor het ontwerp dat verschillende vormen en speelse, snoepkleurige elementen bevat die hinten naar de optimistische jaren ‘50. Waar je je waant in het Palm Springs van toen en de bar is geïnspireerd op een ijsje met sprinkles on top en de stoelen – letterlijk – de kers op het ontwerp zijn. Super Lyan is met zijn kleurrijke design, verfijnde cocktails en kleine gerechten een eclectische woonkamer die in de avond doorgaat voor bruisende cocktailbar – hier worden klassiekers voortdurend opnieuw uitgevonden. In de zomermaanden zijn de cocktails ook te bestellen vanaf een klein, maar zonnig terras aan de voorzijde van de bar.

Geen hotelbar, maar een bar in een hotel

Super Lyan is onderdeel van het Kimpton De Witt hotel, maar wordt het gerund als een zelfstandige bar. Ryan Chetiyawardana, ook wel Mr Lyan, viel voor onze warme en gastvrije hoofdstad en besloot dat hij zijn eerste bar buiten de UK hier wilde opzetten. Hiermee bracht hij zijn signature aanpak van speelse maar verfijnde cocktails naar Nederland. De dagelijkse leiding is in handen van barmanager Lewis Thomson. De in Edinburgh geboren Thomson verdiende zijn sporen in de barscenes van Edinburgh en Londen en verhuisde in 2016 naar Amsterdam waar hij aan de slag ging bij Tales & Spirits. Bij Super Lyan werkt hij samen met Alex Lawrence – eerder head bartender van Dandelyan in Londen.

Op 1 oktober jl. opende Celia op de begane grond van Kimpton De Witt; een restaurant waar de Californische cuisine centraal staat en de lichte, levendige stijl het kleurrijke design van Super Lyan moeiteloos aanvult.

Veel plezier met de experience boxes!

Super Lyan experience boxes bezorgen

Super Lyan experience boxes bezorgen

Super Lyan experience boxes bezorgen

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram