Tomorrowland verrast en kondigt magisch Oudejaarsfeest ‘Tomorrowland 31.12.2020’ aan

Oudejaarsfeest Tomorrowland 31.12.2020

Tomorrowland verrast en kondigt magisch Oudejaarsfeest ‘Tomorrowland 31.12.2020’ aan

Tomorrowland kondigt magisch Oudejaarsfeest Tomorrowland 31.12.2020 aan, met meer dan 25 van ‘s werelds beste artiesten op 4 digitale podia.

Oudejaarsfeest Tomorrowland 31.12.2020

Wat te doen met Oud en Nieuw? De kans is groot dat NYE er dit jaar heel anders uit zal zien. Geen grootste feesten, maar waarschijnlijk gettogethers in slechts hele kleine gezelschappen bij iemand thuis. Om de jaarwisseling toch nog feestelijk te maken heeft Tomorrowland iets fraais voor ons in petto. Het wereldberoemde muziekfestival organiseert op 31 december namelijk Tomorrowland 31.12.2020.

Zelf noemt de Belgische festivalorganisator haar plan “een magisch feest op Oudejaarsavond aan het einde van een uitzonderlijk jaar, aftellend naar het begin van 2021.” Het unieke digitale festival op de grootste avond van het jaar zal om 20:00 lokale tijd beginnen in alle 27 tijdzones wereldwijd. Zo krijgt iedereen, van Fiji tot Hawaï en van Tokio tot Santiago, de kans om dit jaar met een knal af te sluiten. De ticketverkoop start op dinsdag 17 november om 17:00 CET via tomorrowland.com.

Tomorrowland 31.12.2020: Een digitaal festival met indrukwekkende line-up

Tomorrowland 31.12.2020 zal op 31 december meer dan 25 van ’s werelds beste artiesten samenbrengen. In de gloednieuwe digitale entertainmentlocatie NAOZ zullen, verdeeld over 4 betoverende digitale podia, o.a. Armin van Buuren, Charlotte de Witte, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Diplo, Duck Sauce, Joris Voorn, Kölsch, Lost Frequencies, Major Lazer, Martin Garrix, Meduza, Tchami en vele anderen hun acte de présence geven.

Vanuit het comfort van ons eigen huis en toegankelijk op alle apparaten – PC, laptop, smartphone of tablet – kunnen we op alternatieve wijze genieten van een onvergetelijke avond. Tomorrowland 31.12.2020 is overigens niet het eerste digitale festival van de organisatie, want afgelopen zomer was het al de beurt aan het succesvolle Tomorrowland Around the World.

Het festival gebruikt voor deze NYE-editie opnieuw ’s werelds beste technologieën in 3D-design, videoproductie en special effects om een spectaculaire ervaring op de grootste avond van het jaar neer te zetten. We worden aangemoedigd om dit unieke evenement virtueel met vrienden en familie te beleven, waarbij deze avond in het teken staat van het verenigen door de kracht van muziek op een verantwoorde en veilige manier.

Tomorrowland 31.12.2020: de line-up

–    Armin van Buuren
–    Artbat
–    Boys Noize
–    Brennan Heart
–    CamelPhat
–    Charlotte de Witte
–    Coone
–    Da Tweekaz
–    David Guetta
–    Dimitri Vegas & Like Mike
–    Diplo
–    Duck Sauce
–    D-Block & S-te-Fan
–    Jack Back
–    Kölsch b2b Joris Voorn
–    Lost Frequencies
–    Maceo Plex
–    Major Lazer
–    Martin Garrix
–    Meduza
–    Netsky
–    Snoop Dogg aka DJ Snoopadelic
–    Sub Zero Project
–    Tchami

Tickets zijn verkrijgbaar voor iedereen, jongen en oud, wereldwijd

Tomorrowland’s digitale oudejaarsfeest zal een spectaculaire en meeslepende ervaring worden, gegeven in de gloednieuwe revolutionaire en future-proof digitale entertainmentwereld NAOZ. Deze digitale omgeving zit boordevol muziek, magie en vriendschap, en zal aangepast zijn aan alle 27 tijdzones in de wereld. Bovendien is het, in tegenstelling tot het fysieke festival, toegankelijk voor mensen van alle leeftijden, overal ter wereld. Om 20:00 kunnen we het festival betreden en om 03:00 eindigt het feest.

•    De ticketverkoop start op dinsdag 17 november om 17:00 CET via tomorrowland.com

Post a Comment

#Volg ons op Instagram