Bekijk hier gratis alle 403 afleveringen van Bob Ross ‘The Joy Of Painting’

Bob Ross The Joy Of Painting gratis online kijken

Bekijk hier gratis alle 403 afleveringen van Bob Ross ‘The Joy Of Painting’

Alle 403 afleveringen van Bob Ross The Joy Of Painting gratis online kijken is nu mogelijk. Ontdek snel de 31 seizoenen, met elk 13 afleveringen.

Mocht je op zoek zijn naar wat meer rust in je leven, dan adviseren je Bob Ross een kans te geven. De wijlen kunstenaar wist met zijn zachte stem jarenlang miljoenen mensen te hypnotiseren via het bijna meditatieve programma The Joy of Painting. En vandaag is er goed nieuws, want alle 403 afleveringen zijn nu zorgvuldig gecategoriseerd, zodat je alle seizoenen en afleveringen helemaal gratis online kunt bekijken.

Bob RossThe Joy Of Painting werd uitgezonden van 1983 tot 1994, en werd uitgezonden op PBS, waarbij Ross de kijkers positief aanmoedigde dat iedereen kon schilderen. Bekend om zijn nat-op-nat olieverfschilderijen – vol met bomen, bergen, water en sneeuw – maakte de kalmerende stem van Ross en zijn eigenzinnige benadering van lesgeven hem meteen een hit.

Hoewel Ross in 1995 aan lymfoom bezweek, heeft dat Bob Ross Inc. er niet van weerhouden om de nalatenschap van Ross voort te zetten en tegelijkertijd het plezier van schilderen over de hele wereld te verspreiden. Wie op zoek is naar een nieuwe hobby tijdens de aanhoudende COVID-19-pandemie, kan The Joy Of Painting gaan bekijken. Ben je van plan mee te schilderen, vergeet dan niet om geurloze thinner te gebruiken.

Bob Ross The Joy Of Painting gratis online kijken doe je hier.

Credits: Bob Ross Inc.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram