Spotify speelt nu eindelijk af op de Apple Watch zonder een iPhone

Spotify afspelen op Apple Watch zonder iPhone

Spotify speelt nu eindelijk af op de Apple Watch zonder een iPhone

Eindelijk kunnen we Spotify afspelen op Apple Watch zonder iPhone. Speel je favoriete nummers of podcasts af zonder het extra gewicht.

Spotify afspelen op Apple Watch zonder iPhone

Spotify afspelen op Apple Watch zonder iPhone? Tot voor kort kon je dit vergeten, terwijl het ideaal zou zijn voor bijvoorbeeld in de sportschool of tijdens het reizen. Er schijnt echter gelukkig licht aan de horizon, want de Apple Watch-app van Spotify krijgt binnenkort een update waarmee gebruikers muziek of podcasts kunnen afspelen zónder verbinding te hoeven maken met de iPhone.

We kunnen binnenkort onze favoriete afspeellijsten rechtstreeks via de Watch-app streamen, en alles wat je nodig hebt is wifi of een andere internetverbinding. In een verklaring drukte Spotify zijn focus uit op “het ontwikkelen van ervaringen die gebruikers in staat stellen om naar Spotify te luisteren waar en wanneer ze maar willen, ongeacht het apparaat of platform.”

Hoewel de functie zich nog in de bètafase bevindt, lijken sommige mensen de functie al te hebben, en Spotify merkte op dat het deze de functie toegankelijk zal maken nadat de eerste tests zijn uitgevoerd: “Na een eerste testperiode introduceren we nu streamingmogelijkheden voor Spotify, op de Apple Watch.”

Offline luisteren is helaas nog niet beschikbaar, maar gebruikers kunnen op zijn minst LTE inschakelen op hun Apple Watches voor een iPhone-loze ervaring.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram