TRAILER: ‘Fatman’ is actievolle kerstfilm voor volwassenen met Mel Gibson als wraaklustige kerstman

fatman mel gibson santa claus film

TRAILER: ‘Fatman’ is actievolle kerstfilm voor volwassenen met Mel Gibson als wraaklustige kerstman

Fatman is actievolle kerstfilm voor volwassenen met Mel Gibson als wraaklustige kerstman. Ga jij de donkere actiecomedy kijken?

In Fatman zien we tweevoudig Oscarwinnaar Mel Gibson als een ongelukkige kerstman die onder andere tegenover een huurmoordenaar komt te staan die hem wil vermoorden. In de nieuwe komische actiefilm zien we een hele andere kant van de geliefde Noordpool-bewoner.

Om zijn bedrijf te redden, wordt Chris Cringle (Mel Gibson), ook wel bekend als Santa Claus, gedwongen een ongewenste partnerschap aan te gaan met het Amerikaanse leger. Heel vervelend, maar het wordt nog erger. Chris raakt namelijk ook verwikkeld in een dodelijke strijd met een zeer bekwame huurmoordenaar (Walton Goggins), die is ingehuurd door een vroegrijpe 12-jarige, nadat deze een brok steenkool in zijn kous kreeg in plaats van een mooi cadeau. Het is het seizoen voor wraak, aldus ‘Santa’.

De donkere actiekomedie zal normaal gesproken in november in geselecteerde bioscopen verschijnen, naast een digitale release later die maand.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram