TRAILER: Nieuwe beelden ‘Free Guy’ tonen Ryan Reynolds als hoofdrolspeler in een videogame

ryan reynolds free guy 2021

TRAILER: Nieuwe beelden ‘Free Guy’ tonen Ryan Reynolds als hoofdrolspeler in een videogame

De nieuwe trailer voor Free Guy toont Ryan Reynolds die van NPC in een videogame transformeert tot hoofdrolspeler. Ga jij de comedy kijken?

20th Century Studios heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Free Guy, met in de hoofdrol Ryan Reynolds en geregisseerd door Shawn Levy.

De film volgt bankbediende Guy die ontdekt dat hij in een videogame leeft als een NPC (Non-Playable Character, ofwel niet-speelbaar personage). Tijdens een actie die doet denken aan The Truman Show en Wreck-It Ralph, doorbreekt Guy de cyclus van zijn programmering in het spel om een bankoverval te stoppen in zijn open-world shooter-titel. Als gevolg hiervan ontmoet hij heldin Molotov Girl (de hoofdrolspeler die wordt bestuurd door Jodie Comer) om te helpen bij een missie die het spel waarin hij leeft beïnvloedt. In de film spelen ook Lil Rel Howery, Joe Keery en Utkarsh Ambudkar.

Hoewel de film naar verwachting rond 11 december van dit jaar in de bioscoop moet verschijnen, is het afwachten of dit daadwerkelijk zal gebeuren met de lopende gezondheidscrisis.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram