VIDEO: Lenovo introduceert Motorola Razr 5G-telefoon

Motorola Razr 5G

VIDEO: Lenovo introduceert Motorola Razr 5G-telefoon

Lenovo introduceert de nieuwe Motorola Razr 5G-telefoon in een korte film van Luke Gilford en met Ozark-actrice Julia Garner.

Slechts enkele maanden na de lancering van zijn smartphone-make-over voor de iconische Razr, brengt Motorola nu een nieuwe, sterk verbeterde 5G-versie uit met verbeterde prestaties. Zo heeft de telefoon nu een 2800mAh-accu, tegenover de 2550mAh-accu van zijn voorganger.

Meer dan alleen een snellere connectiviteit, zijn ook de verwerkingssnelheden toegenomen dankzij de nieuwere Snapdragon 765G, die de vorige Snapdragon 710 vervangt, evenals 8 GB RAM. De levensduur van de batterij is bovendien zoals gezegd verlengd van 2.510 mAh naar 2.800 mAh, er is een dualsim-mogelijkheid, de vingerafdrukscanner zit achterop in de logo en de hoofdcamera is van 16 megapixels naar 48 megapixels gegaan, aangevuld met een time-of-flightsensor. De camera voorop is een 20-megapixelexemplaar.

De externe Quick View Display is eveneens verbeterd, waardoor je toegang krijgt tot meer functionaliteiten. Meer dan alleen het lezen van berichten en andere ondergeschikte taken, geeft het secundaire display je nu toegang tot elke gewenste app, inclusief YouTube, Google Nieuws, Google Home en meer.

Om de lancering van de bijgewerkte Motorola Razr 5G te vieren, strikte de elektronicafabrikant moderegisseur en fotograaf Luke Gilford voor een gestileerde korte film met Emmy Award-winnares en Ozark-actrice Julia Garner, bovenaan te zien.

De nieuwe Motorola 5G Razr is over twee weken verkrijgbaar bij verschillende retailers en kost € 1499.

Motorola Razr 5G

Post a Comment

#Volg ons op Instagram