TAG Heuer herlanceert Carrera-serie ter ere van 160ste verjaardag

TAG Heuer Carrera 160 jaar

TAG Heuer herlanceert Carrera-serie ter ere van 160ste verjaardag

TAG Heuer herlanceert de Carrera-serie ter ere van de 160ste verjaardag. De nieuwe TAG Heuer Carrera-collectie zie je in de korte film ‘The Longest Night’.

De Zwitserse horlogefabrikant TAG Heuer wordt dit jaar 160 jaar en ter ere van dit jubileum brengt het merk de iconische TAG Heuer Carrera-collectie opnieuw op de markt.

De Carrera-lijn dateert uit 1963 en is geïnspireerd door de autosport. In feite waren iconen zoals Ayrton Senna, Steve McQueen en F1 ‘Hall of Famer’ Juan-Manuel Fangio waren allemaal ambassadeurs en liefhebbers van de Carrera in gedurende hun hoogtijdagen.  En hoewel het horloge een horologische maatstaf is, is het ook een gewaardeerd stukje stijl binnen in de racecultuur.

Om de erfenis van het horloge te vieren, heeft TAG Heuer de campagne “FOREVER CHASING TOMORROW” gelanceerd met een film van 100 seconden, getiteld The Longest Night. In de film vecht een endurance-coureur tegen de lange nacht die voor ons ligt en concentreert hij zich op het winnen van de race, terwijl shots geregisseerd door Daniel Wolfe consequent terugschuiven naar het horloge om de pols van de coureur: een TAG Heuer Carrera.

De campagne en video ondersteunen de release van de TAG Heuer Carrera Sport Chronograph, die kan worden bekeken en gekocht op de TAG Heuer-website of in zijn boetieks wereldwijd.

TAG Heuer Carrera 160 jaar

Post a Comment

#Volg ons op Instagram