Nieuwe 2020 Rolex Submariner betekent eerste echte update in 12 jaar

2020 Rolex Submariner

Nieuwe 2020 Rolex Submariner betekent eerste echte update in 12 jaar

De onthulling van de 2020 Rolex Submariner betekent eerste update in 12 jaar. De nieuwe Rolex-horloges komen in diverse favoriete kleuren.

2020 Rolex Submariner

Zoals je onlangs al kon zien in ons artikel over alle nieuwe 2020 Rolex-horloges, heeft Rolex officieel zijn nieuwe Submariner-serie gelanceerd. De lancering betekent de eerste update van het beroemdste horloge van het merk in 12 jaar. Welke uitvoeringen van de ‘Sub’ trekken jouw aandacht?

Voor 2020 zijn de groene “Hulk” Sub en de blauwe “Smurf” Sub vervangen door een geüpdate Cerachrom keramische “Kermit” en blauw keramiek-zwarte wijzerplaat witgouden Sub. De nieuwe generatie van de Oyster Perpetual Submariner heeft een 1 mm grotere kastdiameter en lug-breedte.

De Submariner en Submariner Date hebben een grotere kast van 41 mm die is bevestigd aan een vernieuwde armband. De Submariner is vervolgens uitgerust met een kaliber 3230 uurwerk, terwijl de Submariner Date het kaliber 3235 heeft, met tijd- en datumfuncties. Beide zelfopwindende mechanische uurwerken zijn ontwikkeld en vervaardigd door Rolex en hebben een gangreserve van ongeveer 70 uur.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Rolex is introducing the new generation Submariner and Submariner Date, watches that exemplify the historic links between Rolex and the world of diving. Both timepieces now feature a redesigned, slightly larger 41mm case and are fitted on a remodelled bracelet. They are equipped with movements at the forefront of watchmaking technology – the Submariner with calibre 3230, unveiled by the brand this year, and the Submariner Date with calibre 3235, offering both time and date functions and used in the Submariner range for the first time. Presented here, the new Submariner in Oystersteel featuring a black dial with a Cerachrom insert in black ceramic. #Rolex #Submariner #NewWatches2020

Een bericht gedeeld door ROLEX (@rolex) op

Omdat het horloge is gemaakt om te duiken, worden zowel de Submariner als de Submariner Date geleverd met een lichtgevend display op de wijzerplaat waarmee je duidelijker kunt zien in donkere omgevingen. De wijzers en uurmarkeringen geven een onmiskenbare blauwe gloed onder donkere omstandigheden.

De duiktijden kunnen worden gecontroleerd met behulp van de unidirectionele, draaibare ring die is uitgerust met een Cerachrom-inzetstuk met 60 minuten-schaalverdeling, verkrijgbaar in zwart, groen en blauw keramiek. De schaalverdeling en cijfers zijn ofwel bedekt met platina of geelgoud.

Dankzij de Oyster-kast zijn de Submariner en Submariner Date waterdicht tot 300 meter, waarbij de middelste kast is gemaakt van een corrosiebestendige legering die bekend staat als Oystersteel-staal of 18-karaats witgoud. Alleen Rolex-horlogemakers hebben toegang tot het uurwerk dat erin zit, omdat de achterkant van de kast is vastgeschroefd met een speciaal gereedschap.

De prijzen voor de bijgewerkte Submariners variëren van $ 8.100 voor de zwarte wijzerplaat Rolex Submariner met zwarte ring op een Oystersteel-armband, tot $ 39.650 voor de zwarte wijzerplaat Rolex Submariner met blauwe ring op een witgouden armband. Je kunt de 2020 Rolex Submariner line-up verder bekijken op Rolex.com.

2020 Rolex Submariner

2020 Rolex Submariner

2020 Rolex Submariner

2020 Rolex Submariner

2020 Rolex Submariner

2020 Rolex Submariner

2020 Rolex Submariner

2020 Rolex Submariner

2020 Rolex Submariner

Post a Comment

#Volg ons op Instagram