Op zoek naar nieuwe high-end sneakers? Dit zijn de 5 duurste sneakers in de winkel

duurste sneakers maison margiela dior balenciaga prada

Op zoek naar nieuwe high-end sneakers? Dit zijn de 5 duurste sneakers in de winkel

Op zoek naar nieuwe high-end designer sneakers? Dit zijn onder de populairste merken qua retailprijs de 5 duurste sneakers in de winkel.

duurste sneakers maison margiela dior balenciaga prada

Sneakers, tegenwoordig heb je ze in alle soorten, maten en zeker ook prijsklassen. Wil je jezelf deze zomer verwennen met een bijzonder en exclusief paar? En wil je hier best wat geld voor neerleggen? Speciaal voor deze liefhebbers zetten wij in samenwerking met het luxe fashion platform Winkelstraat.nl een aantal van de duurste en meest populaire luxe sneakers van dit seizoen op een rij.

De schoenen hieronder behoren toe aan een aantal van de meest populaire merken van dit moment, en behoren wat betreft hun retailprijs tot de duurste sneakers op de markt. Welke sneakers zie jij wel zitten?

  1. Maison Margiela sneakers
    Je moet er van houden, maar één ding is zeker, met de aanschaf van deze exclusieve sneakers kun je altijd iets bijzonders aantrekken. De schoenen van Maison Margiela, waar de excentrieke John Galliano aan het hoofd staat als creative designer, zijn op zijn minst flamboyant te noemen. Dit dankzij de kleuren en alle decoratieve elementen. Wie deze sneakers wilt dragen mag eerst even € 1500,- aftikken. Vind je zwart niet opvallend genoeg? Kies dan voor de roze variant. Wil je echt gek doen, check dan de Fusion Low sneaker in blauw met grijs. Kost je € 2.395,-.

Maison Margiela sneakers

  1. Dior sneakers
    Met deze sneakers van Dior ben je al een stuk voordeliger uit in vergelijking met de sneakers van Maison Margiela, maar betaal je nog altijd € 1050,-. De sneaker is gebaseerd op de hardloopschoen, maar dan een flink stuk meer gestroomlijnd. In de sneaker wordt gaas gebruik om de schoen extra luchtig te houden en zijn de naden gestikt met transparant draad. Oftewel alles is uit de kast gehaald om deze sneakers af te werken. Pure perfectie: zowel functioneel als qua uiterlijk.

Dior sneakers

  1. Versace sneakers
    Modehuis Versace staat bekend om haar artistieke creaties, en dat is met deze sneaker ook het geval. Het onorthodoxe ontwerp trekt gelijk de aandacht. De sneakers zijn gebaseerd op de anatomie van de grote witte haai en je hoeft zelf zeker geen anatoom te zijn om te zien waar de tanden verwerkt zijn. Voor €1028,- kun jij de eigenaar zijn van deze bijzondere set schoenen. Verkrijgbaar in verschillende kleurcombinatie.

Versace sneakers

  1. Prada sneakers
    Nog meer geweld van Italiaanse modehuizen: deze sneakers van Prada kosten € 840 per paar en staan op de vierde plek in dit rijtje. De transparant zool en met het design van de schoen zijn sportief, stijlvol en futuristisch tegelijkertijd. Een echte eyecatcher. Ideaal voor bij een sportieve outfit.

Prada sneakers

  1. Balenciaga sneakers
    Het is niet gek dat Balenciaga met deze sneakers hoge ogen gooit, want alles wat creatief directeur Demna Gvasalia aanraakt, lijkt op dit moment in goud te veranderen. Hun USP; de combinatie van fashion en atletiek zorgen voor een ongekende groei van het merk Balenciaga. Deze track runners zijn een van de verkooptoppers, ondanks de hoge kosten van € 750,-. Verkrijgbaar in meerdere kleuren, en stiekem soms nog een tientje of wat hoger per uitvoering.

Balenciaga sneakers

Zit er iets voor jou tussen deze 5 duurste sneakers? Of ben je op zoek naar andere designer sneakers? Kijk dan op de website van luxe fashionplatform Winkelstraat.nl, voor de meest bijzondere sneakers van designers. Oh, tot slot. Ja, we weten dat de Dior x Air Jordan 1 sneaker een prijskaartje kent vanaf € 1.800,-, maar gezien de enorm gelimiteerde oplage en hoge moeilijkheidsgraad om de sneaker te bemachtigen, hebben we ‘m achterwege gelaten.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram