Y-3 combineert technische details met premium materialen voor de Shiku Run Sneaker

Y-3 Shiku Run Sneaker

Y-3 combineert technische details met premium materialen voor de Shiku Run Sneaker

Y-3 combineert technische details met premium materialen voor de Shiku Run Sneaker. De Y-3 Shiku Run Sneaker komt in drie kleuren.

Y-3 Shiku Run Sneaker

Y-3 is terug met een nieuwe schoen uit de herfst/winter 2020-collectie. De sneaker, ook wel de Y-3 Shiku Run genoemd, heeft een reeks technische elementen, waaronder een constructie van dubbellaagse mesh, die wordt gecompenseerd door meer traditionele details zoals suède en leer. Ga jij voor zwart, wit of wat meer kleur?

Het semi-doorschijnende bovenwerk van mesh van de sneaker blokkeert gedeeltelijk de Three Stripe-branding, terwijl panelen van suède en leer het bovenwerk een premium esthetiek geven. Andere kenmerken zijn onder meer een koordsysteem dat rond de sneaker loopt en aan beide kanten aansluit op het vetersysteem, een overdreven treklipje aan de hiel en een rubberen loopvlak voor grip.

Y-3’s Shiku Run wordt uitgebracht in drie kleurstellingen, met allereerst een klassieke zwarte optie. Daarnaast zien we een wit ontwerp met gebroken witte suède details en spatten van fel rood. Een derde colorway, met opvallende “Signal Cyan” en lichtblauwe details, komt op een later tijdstip uit in de winkel.

De zwarte en witte Y-3 Shiku Run sneakers zullen op 25 augustus bij geselecteerde retailers verschijnen. Houd de release van de “Signal Cyan” in de gaten via de adidas webwinkel.

Y-3 Shiku Run Sneaker

Y-3 Shiku Run Sneaker

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram