TRAILER: Magik gaat strijd aan met Demon Bear in nieuwste clip van ‘The New Mutants’

Marvel The New Mutants trailer

TRAILER: Magik gaat strijd aan met Demon Bear in nieuwste clip van ‘The New Mutants’

In de nieuwste trailer van Marvel’s The New Mutants gaat Magik de strijd aan met Demon Bear. De film komt binnenkort uit in de bioscoop.

Ondanks meerdere vertragingen afgelopen jaren, zal Marvel‘s nieuwste X-Men-spin-off The New Mutants eindelijk binnen nu en een tweetal weken in de bioscoop verschijnen. Om de sfeer er alvast in te gooien heeft de filmproducent een ​​nieuwe clip uitgebracht die fans een preview biedt.

In de trailer zien we de speciale vaardigheden van Magik (Anya Taylor-Joy) terwijl ze het opneemt tegen de Demon Bear, een enorme beerachtige entiteit met bovenmenselijke kracht, de kracht om menselijke zielen te corrumperen en het vermogen om te transformeren of teleporteren. De clip van een minuut zet een thriller-achtige, misschien zelfs horror-achtige toon neer voor de film. Terwijl we zien dat het monster de vijf jonge personages opjaagt, in op wat een beveiligde faciliteit lijkt te zijn, besluit Magik de strijd aan te gaan. Ze roept met haar gave een pantser op om haar rechterarm te beschermen en toont haar zielenzwaard, dat zowel haar bovenmenselijke als paranormale vermogens versterkt.

Afgezien van Magik, bevat de film ook vier andere jonge mutanten die naar een geheim instituut zijn gebracht nadat ze te horen kregen dat het hen van hun krachten kon ‘genezen’. We zien de personages Mirage (Blu Hunt), die illusies kan creëren op basis van de angsten van anderen; Wolfsbane (Maisie Williams), een meisje dat kan veranderen in een weerwolf; Cannonball (Charlie Heaton), die kan vliegen met supersonische snelheden terwijl hij wordt beschermd door een krachtveld; en Sunspot (Henry Zaga), een mutant die zonne-energie absorbeert en kanaliseert.

The New Mutants staat gepland voor een bioscooprelease op 2 september.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram