TRAILER: Netflix’s ‘The Devil All the Time’ toont strijd van Tom Holland en Robert Pattinson tegen corruptie

The Devil All the Time netflix

TRAILER: Netflix’s ‘The Devil All the Time’ toont strijd van Tom Holland en Robert Pattinson tegen corruptie

Netflix’s nieuwe film The Devil All the Time toont de strijd van Tom Holland en Robert Pattinson tegen corruptie. Bekijk nu de eerste trailer.

Netflix heeft een trailer uitgebracht voor de aankomende film The Devil All the Time, met in de hoofdrol Tom Holland als jongen uit het zuiden, omringd door corrupte individuen in landelijke Ohio, vlak na de Tweede Wereldoorlog. Deze Netflix Original betekent de eerste live-action rol van Holland sinds Spider-Man: Far From Home uit 2019 en is anders dan alle andere films waarin de jonge acteur tot nu toe te zien was.

Geregisseerd door Antonio Campos (Simon Killer), volgen we in het verhaal Arvin Russell (Holland), die zijn beide ouders (Bill Skarsgård en Haley Bennett) als kind door verschillende omstandigheden verloor. Arvin voelt zich het grootste deel van zijn leven alleen als wees en realiseert zich dat hij omringd is door een verscheidenheid aan onfrisse mensen, waaronder een duivelse predikant (Robert Pattison), een sluw stel (Riley Keough/Jason Clarke) en een corrupte sheriff (Sebastian Stan). Terwijl Arvin in de jaren zestig in moeilijke tijden opgroeit, begint hij dieper weg te zinken in het soort corruptie dat hij haat als hij deze onsmakelijke personages confronteert.

Campos schreef The Devil All the Time samen met zijn broer Paulo Campos, een bewerking van de gelijknamige roman uit 2011 van auteur Donald Ray Pollock. “Het was een moeilijk boek om aan te passen, ook omdat er zoveel was waar we van hielden”, vertelde Campos eerder deze maand aan Entertainment Weekly. “Ik ben een grote fan van ‘southern gotic’ en noir, en dit was een perfect huwelijk tussen de twee.”

Bekijk de eerste Devil All the Time-trailer bovenaan en check de film vanaf 16 september op Netflix.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram