TRAILER: ‘All Or Nothing: Tottenham Hotspur’ docuserie vanaf 31 augustus te zien

All Or Nothing: Tottenham Hotspur documentaire serie Amazon

TRAILER: ‘All Or Nothing: Tottenham Hotspur’ docuserie vanaf 31 augustus te zien

Amazon Prime Video toont trailer van Amazon Orginal series All Or Nothing: Tottenham Hotspur. Een unieke blik achter de schermen.

De nieuwe trailer biedt een blik op de unieke toegang achter de schermen in All or Nothing: Tottenham Hotspur, die de passie en emotie van het seizoen 2019/20 vastlegt. De serie laat liefhebbers alle belangrijke gebeurtenissen bij de prestigieuze voetbalclub zien, waaronder de komst van José Mourinho als de nieuwe hoofdcoach van de club. De serie volgt het uitgebreide werk van de club om de omgeving te helpen transformeren, maar kijkers krijgen ook exclusieve toegang, met inbegrip van behind-the-scenes van de club en de reactie op de stopzetting van de Premier League.

All or Nothing: Tottenham Hotspur neemt voetbalfans mee achter de schermen van de voetbalclub uit Londen en volgt alle belangrijke gebeurtenissen rondom het team, zowel op als buiten het veld. De camera’s bevinden zich onderanderen in hun trainingsfaciliteiten, hun gloednieuwe stadion met 62.000 zitplaatsen in Noord-Londen en onderweg. Door de nauwe toegang tot spelers en personeel, inclusief voormalig manager Mauricio Pochettino, zal deze serie een hoog level van toewijding en commitment laten zien die nodig is om te kunnen concurreren op het allerhoogste niveau.

“Het zijn spannende tijden en we zijn erg blij dat Amazon ons op de voet volgde afgelopen seizoen”, zegt Daniel Levy, Chairman of Tottenham Hotspur. “We kijken ernaar uit om onze supporters en kijkers over de hele wereld dichter bij de club te brengen dan ooit tevoren. We delen ons verhaal samen met Amazon, terwijl we ons eerste volledige seizoen beginnen in ons nieuwe stadion thuis in Tottenham.”

De eerste drie afleveringen worden exclusief gelanceerd op maandag 31 augustus op Prime Video, in meer dan 200 landen en regio’s wereldwijd. De volgende drie afleveringen zullen op maandag 7 september van start gaan en de laatste drie afleveringen van de serie, inclusief een exclusieve bonusepisode, zullen op maandag 14 september beschikbaar zijn voor de Prime leden. Het schema van de afleveringen zal er als volgt uitzien:

  • Maandag 31 augustus – Afleveringen 1-3
  • Maandag 7 september – Aflevering 4-6
  • Maandag 14 september – Afleveringen 7-9

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram