Tesla introduceert zijn eigen autowrapservice

Tesla autowrapservice

Tesla introduceert zijn eigen autowrapservice

Tesla introduceert zijn eigen autowrapservice naar aanleiding van gelimiteerde hoeveelheid fabriekskleuren. Welke kleur zou jij willen voor jouw Tesla?

Tesla autowrapservice

Behoorlijk onverwacht heeft Tesla onlangs zijn eigen carwrapping-services geïntroduceerd via zijn bezorgcentra. De service wordt allereerst gelanceerd middels vijf steden in China, en biedt meer kleuropties voor de elektrische auto’s die worden aangeboden door het autobedrijf van Elon Musk.

Historisch gezien heeft Tesla gekozen voor een beperkt aantal kleuropties voor zijn voertuigen, mede om de productie en reparaties in servicecentra te stroomlijnen. Het gebrek aan personalisatie heeft veel eigenaren er in de realiteit toe aangezet om hun auto te wrappen via externe leveranciers en installateurs.

Tesla-kopers in Beijing, Shanghai, Guangzhou, Shenzhen en Suzhou kunnen nu echter rechtstreeks bij aflevercentra wraps voor hun auto bestellen, terwijl bestaande eigenaren hun auto kunnen laten opknappen bij servicecentra.

Tesla zal naar verwachting deze service testen in de vijf grote markten. Over een wereldwijde uitrol en een Tesla autowrapserivce in Nederland is momenteel nog geen nieuws, maar het is goed voor te stellen dat dit concept bij succes zal worden uitgebreid.

Tesla autowrapservice

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram