Dit zijn ‘s werelds meest Instagrammable auto’s van dit moment

populairste autos op Instagram audi rs6

Dit zijn ‘s werelds meest Instagrammable auto’s van dit moment

‘s Werelds meest Instagrammable auto’s van dit moment. Onder de populairste auto’s op Instagram super luxe auto’s, maar ook de bescheiden Honda Civic.

populairste autos op Instagram audi rs6

Nadat de Ford Mustang vorig jaar de titel van ‘s werelds meest Instagrammable auto had behaald, zien we in 2020 dat de Audi RS6 de pole position heeft weten te veroveren. De executive sports sedan is een van de beste Duitse prestatieauto’s op de markt en is nu dus de meest populaire auto op Instagram.

Met een pittige nieuwprijs die de anderhalve ton ruim overstijgt, een V8-motor met meer dan 600 pk en de nodige agressieve stijlkenmerken, is het geen wonder dat de supergezinsauto dit jaar bovenaan de lijst staat met 5.161.000 unieke vermeldingen op Instagram. O.a. nieuwbakken Chelsea-speler Hakim Ziyech kocht onlangs een exemplaar.

Op de tweede plaats staat Land Rover‘s Range Rover met 3.448.300 vermeldingen, gevolgd door de zeer populaire Honda Civic met in totaal 3.370.000 vermeldingen. De Honda Civic draagt ​​ook bij aan een bredere trend, namelijk dat hatchback-auto’s de meest Instagrammed-autoklasse zijn, met meer dan 10 miljoen hashtags in zijn segment. De minst geïnstagramde autoklasse is trouwens ‘estates’, ofwel station wagons, met slechts 200.000 hashtags.

Uit informatie van Quidco blijkt dat de top 27 van de meest Instagrammed auto’s samen meer dan $ 1 miljard kosten. De duurste auto in zijn lijst is de Audi R8 met een startprijs van € 213k, terwijl de goedkoopste de Ford KA is. Staat jouw auto tussen de populairste auto’s op Instagram?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram