TRAILER: Het stadion is vernietigd in nieuwe ‘Call of Duty: Modern Warfare’ en ‘Warzone’ Season 5 trailer

call of duty warzone-seizoen 5 stadion verdansk

TRAILER: Het stadion is vernietigd in nieuwe ‘Call of Duty: Modern Warfare’ en ‘Warzone’ Season 5 trailer

Het stadion is vernietigd in nieuwe Call of Duty: Modern Warfare en Warzone Seizoen 5 trailer. Het nieuwe seizoen speel je vanaf 5 augustus.

Call of Duty krijgt zijn nieuwste opknapbeurt in de vorm van het vijfde seizoen, dat twee grote veranderingen binnen de Verdansk Warzone-kaart introduceert, samen met een selectie van nieuwe locaties voor multiplayer en meer.

Zoals te zien is in de nieuw uitgebrachte trailer, is het belangrijkste hoogtepunt van seizoen 5 de herziening van het stadion van Verdansk, waar spelers vaak kampeerden op de uiteinden van het dak. De rand blijft over, maar het centrale dak is nu verwijderd, zodat spelers binnen in het stadion kunnen vechten. Deze update stelt teams in staat tot nieuwe strategieën, of het nu gaat om campers, Most Wanted-contract-overlevenden en meer.

Naast deze kernverandering binnen Verdansk, pronkt de trailer ook met nieuwe treinen die zich een weg banen door de kaart. De locomotief zou loot boxes bevatten en een nieuwe dynamiek bieden aan spelers die liever mobiel blijven en toch offensief spelen. De trein lijkt ook tanks aan boord te hebben, maar er zijn nog geen aanwijzingen dat deze tanks daadwerkelijk kunnen worden bestuurd tijdens een Battle Royale-wedstrijd. Daarnaast worden tevens externe beklimmingsdraden in de clip getoond, waardoor de dynamiek voor de binnenstad en de sluipschutters op het dak opnieuw verandert.

Multiplayer-fans zullen blij zijn een selectie van nieuwe kaarten tegen te komen: Suldal Harbour en Petrov Oil Rig geven spelers een middelgrote kaart voor schermutselingen, terwijl Livestock – een weergave van Verdansk’s Farmland – een Gunfight-arena in de buurt is. De open locatie op de luchthaven van Verdansk komt ook als een nieuwe kaart, exclusief voor Ground War-servers.

Ten slotte, zoals gisteren geplaagd, zal een nieuwe factie die bekend staat als de Shadow Company zijn weg vinden naar het spel, met nieuwe skins, gestures en finishing moves – waaronder een die een kraai gebruikt voor zijn aanval.

Call of Duty: Modern Warfare en Warzone Seizoen 5 begint op 5 augustus voor Xbox One, PlayStation 5 en pc. Vergeet niet tijdig je console aan te zetten voor de download!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram