TRAILER: Nieuwe ‘Call of Duty: Modern Warfare’ en ‘Warzone’ previews onthullen Season 5 Releasedatum

Call of Duty: Modern Warfare & Warzone Season 5 trailer

TRAILER: Nieuwe ‘Call of Duty: Modern Warfare’ en ‘Warzone’ previews onthullen Season 5 Releasedatum

Nieuwe Call of Duty: Modern Warfare en Warzone Season 5 trailer onthult releasedatum. Check nu de seizoen 5 Shadow Company trailer.

Activision en Infinity Ward hebben vlak voor afgelopen weekend een nieuwe trailer uitgebracht voor Call of Duty: Modern Warfare en Warzone Season 5. Hierin maken we kennis met een nieuwe factie die Shadow Company heet, en wordt de releasedatum voor het komende vijfde seizoen onthult. The Shadow Company komt uit Modern Warfare 2 en is beschikbaar als factie voor beide games.

“Shadow Elite, een elite PMC, opereert buiten de grenzen van de oorspronkelijke Armistice”, zegt Infinity Ward in een blogpost. “Shadow Company, gesmeed uit de gevechten tussen de Coalition en de Allegiance, heeft een eigen raamwerk en agenda. Ogenschijnlijk Allegiance Operators die ongeduldig zijn geworden met de voortgang van de Coalition onder leiding van Captain Price, is Shadow Company een splintergroepering die zonder compromis is gevormd, klaar om de oorlog rechtstreeks naar Mr. Z en naar Verdansk te brengen, en terroristische dreigingen rechtstreeks aan te pakken. Allen experts binnen hun vakgebied met formele militaire ervaring, is dit trio bereid om de huidige ervaring in Verdansk te veranderen.”

Hoewel er niet veel bevestigde details zijn van Call of Duty: Modern Warfare & Warzone Season 5, heeft Infinity Ward wel meer informatie gegeven over de drie nieuwe operators die het zal introduceren in de games. Het Shadow Company-trio bestaat uit Rozlin ‘Roze’ Helms (voorheen Jackals), Velikan en leider Marcus ‘Lerch’ Ortega. Roze voegt zich bij Shadow Company na de migratie van de Allegiance-factie Jackals. Velikan draagt ​​’volledige kogelvrije vesten ter bescherming in de strijd en om zijn identiteit te verbergen’, en is dus behoorlijk geheimzinnig. Tot slot komt Lurch uit Plano, Texas, en hij staat bekend om ‘zijn enthousiasme en succes met betrekking tot het elimineren van de vijand’.

Er wordt gespeculeerd dat seizoen 5 nog veel meer veranderingen zal introduceren, waaronder de mogelijkheid dat de Warzone-kaart zoals we die kennen wordt vernietigd. Er was een recente tease vanuit de Call of Duty Twitter-account die suggereerde dat het stadion, dat een van de weinige ontoegankelijke gebouwen op de kaart is, eindelijk kan worden geopend. Velen geloven dat spelers eindelijk toegang krijgen tot het gebied, de locatie kunnen plunderen en erin kunnen vechten.

Bekijk de trailer bovenaan en speel seizoen 5 vanaf 5 augustus.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram