TRAILER: Jamie Foxx en Joseph Gordon-Levitt nemen het op tegen Superpower Drug Dealers in Netflix’s “Project Power”

Netflix Project Power - Jamie Foxx

TRAILER: Jamie Foxx en Joseph Gordon-Levitt nemen het op tegen Superpower Drug Dealers in Netflix’s “Project Power”

In Netflix’s nieuwste film Project Power nemen Jamie Foxx en Joseph Gordon-Levitt het op tegen Superpower Drug Dealers.

Netflix heeft een trailer uitgebracht voor de aanstaande sciencefiction-thriller Project Power, met in de hoofdrol Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt en Dominique Fishback. Geregisseerd door Ariel Schulman en Henry Joost, brengt de film ons naar New Orleans, waar in pillen wordt gehandeld die vijf minuten lang de innerlijke superkrachten van mensen kan activeren.

Hoewel de pil mensen superkrachten geeft, weet niemand wat er zal gebeuren totdat de pil is genomen. Zijn er dodelijke consequenties?

Foxx schittert als een voormalige soldaat met een verborgen agenda, op zoek naar de mensen die de nieuwe drug dealen. Hij werkt samen met een lokale agent, genaamd Art (Gordon-Levitt) en een tiener drugsdealer genaamd Robin (Fishback), die hem helpen in zijn zoektocht naar de bron van de drugs.

De officiële synopsis vermeldt:

“In de straten van New Orleans verspreidt het gerucht over een mysterieuze nieuwe pil die superkrachten ontgrendelt, die uniek zijn voor elke gebruiker. De valkuil: je weet niet wat er zal gebeuren totdat je het inneemt. Terwijl sommigen een kogelvrije huid, onzichtbaarheid en andere superkrachten ontwikkelen, vertonen anderen een dodelijkere reactie. Maar wanneer de pil de misdaad in de stad tot gevaarlijke niveaus doet escaleren, moeten een lokale agent (Joseph Gordon-Levitt), een tienerhandelaar (Dominique Fishback) en een voormalig soldaat gevoed door een geheime vendetta (Jamie Foxx), samenwerken om de groep die verantwoordelijk is voor het maken van de pil op te sporen en te stoppen.”

In de film spelen ook Rodrigo Santoro, Courtney B. Vance, Amy Landecker, Allen Maldonado en Machine Gun Kelly.

Project Power verschijnt op 14 augustus bij Netflix.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram